Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezdrátová sluchátka u coffee boy - vyplatí se?

Zdravím,

Asi už po třeří kupuji nové sluchátka a stále se mi rozpadají. Poprvé šlo o sluchátka přes hlavu, stalo se že jsem kabelem zavadil o stůl a jedno sluchátko jsem vyškubnul, moje chyba. Každopádně jsem se poučil a koupil si bezdrátová sluchátka a myslel jsem si, že mi nějakou dobu vydrží. Šlo taky o sluchátka přes hlavu, a asi po třech měsících mi jedno sluchátko samovolně odpadlo. Tak si říkám, že nejlepší volba budou sluchátka do uší.

Přemýšlím na sluchátky - Bezdrátová sluchátka 9D TWS - od Coffee Boy, vypadají pěkně a parametry jsou taky dobré, ale jelikož jsem našel recenze jenom na jejich stránkách tak si říkám, jestli jsou opravdu tak dobré jak vypadají.

Nemáte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Případně mi doporučili něco v podobné cenové kategorii? Nechci znovu koupit něco co nevydrží ani rok.

Děkuju za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Recenze nejsou jen na jejich stránkách, ale všude po internetu. Obchod je typický obchodní model "ob…
Potkan007 25.08.2021 18:05
Potkan007
Ty male spunty je třeba vyzkoušet, jestli ti budou v usich držet. Aby dobře hrály, je třeba je pořád…
Jan Fiala 25.08.2021 18:07
Jan Fiala
skus alzu, tie ich shpunty su vraj v pohode v pomere cena-kvalita asi tiez cina, ale asi budes mat b…
kuku 25.08.2021 18:34
kuku
Ano, QCY T1C, prodávají oboje, s reklamním potiskem i bez. poslední
Potkan007 25.08.2021 18:39
Potkan007

Recenze nejsou jen na jejich stránkách, ale všude po internetu. Obchod je typický obchodní model "objednám to z Číny za Vás s pořádnou přirážkou". Na Aliexpressu za 9,16 USD (200 korun plus DPH), tady je prodává s úžasnou slevou za 800. Jak můžou hrát bezdrátová sluchátka za dvě stovky si nechci ani představovat. Parametry jsou samozřejmě z kategorie papír snese všechno.
Pokud mají vydržet déle, než pár měsíců, šel bych po něčem trochu vyzkoušeném. U podobných, jako v odkazu, člověk ušetří, ale výměnou za kompromisní kvalitu zpracování i zvuku. Lepší koupit aspoň "značkovou Čínu" na způsob QCY, Redmi, KZ. Týden zpátky mi přišly Redmi Buds 3 Pro, vyjdou dráž, platil jsem z Číny po započtení DPH necelých 1200, ale kvalita zpracování, zvuku i funkce jsou úplně někde jinde. Aktivní potlačení okolního hluku, dotykové ovládání, automatická pauza po vytažení z uší.

Ty male spunty je třeba vyzkoušet, jestli ti budou v usich držet. Aby dobře hrály, je třeba je pořádně zarazit. A protože jsou malé tak nepočítej s moc velkou vydrží, na udávanou výdrž 15h muziky na nabití u nich zapomeň. Střízlivý odhad je 3h + asi 3x nabidí ve stanici. A že bys z té powerbanky dobil telefon, to už je fakt spíš humor.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru