Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Jak si užít internetové rádio

Streaming je online služba streamování zvuku, která se přenáší přes internet. Často je označováno jako webové vysílání, protože není veřejně přenášeno přes běžné rádiové linky. Místo toho uživatelé streamují své webové rádiové programování do přenosného přijímače, který se připojuje do sluchátek nebo reproduktorů. Tento typ rádia funguje jako běžný AM/FM, ale s přidanou univerzálností. Můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu nebo mluvit s živými operátory na různých místech, dokonce i z domácího počítače!

Možná si říkáte, jak funguje online rádio. Internetový rozhlasový server (ISP) vás v zásadě spojuje se softwarem pro rozhlasové vysílání prostřednictvím počítače a internetu. Po připojení software rádia k výstupu zvuku nebo hudby používá mikrofon nebo reproduktory vašeho počítače. Webové vysílání je jednoduché - představte si, jak jednoduché by bylo webové vysílání, kdyby šlo jen o běžné nahrávání na disk CD.

Jak si uživatelé online rádia vybírají webové stanice? Abyste našli rozhlasové stanice na internetu, musíte pochopit, jak rozhlasové stanice vytvářejí a dodávají své rozhlasové programy. Programy jsou vytvářeny programovacím oddělením rozhlasové stanice, které obvykle zahrnuje umělce, zaměstnance a inženýry. Rozhlasové stanice poté uvedou do provozu vysílací weby. Tyto rozhlasové stanice odesílají své rozhlasové programy do služeb webového vysílání a služby webového vysílání vybírají programování, které nejlépe vyhovuje jejich poslechovému trhu.

Když rozhlasová stanice streamuje svůj webový zvuk, odesílá tato data „po drátu“ - v podstatě vysílá z jedné online rozhlasové stanice do druhé. Každá online rozhlasová stanice potřebuje k přenosu svého zvukového obsahu internetový rozhlasový server. Webové vysílání je bezplatné, ale zřízení a údržba služby rozhlasového vysílání jsou spojeny s náklady.

Pro přístup k online rádiu budete potřebovat vhodný počítač, reproduktory, sluchátka a fungující webový prohlížeč. K internetu budete připojeni prostřednictvím vašeho domácího bezdrátového routeru nebo Wi-Fi modemu. Chcete -li poslouchat online rádio online, musíte se přihlásit k odběru služby webového vysílání online rozhlasové stanice. Online rozhlasové stanice obvykle nabízejí jeden zvukový kanál, který lze vybrat procházením jejich seznamu stanic. K přístupu ke službě online rádia budete potřebovat registraci členství v těchto webových službách. Jednoduché internetové vyhledávání „bezplatných internetových rozhlasových stanic“ vrátí velké množství možností.

Online rozhlasové stanice si můžete zdarma stáhnout z mnoha webových stránek. Mějte však na paměti, že ne všechna webová vysílání jsou 100% legální. Pokud stahujete hudbu, filmy, hry atd., Ujistěte se, že neporušujete žádné zákony o autorských právech. Možná stahujete nelegální hudební vysílání. Je možné vydělat peníze pomocí bezplatných online rozhlasových stanic. Před spuštěním vlastní online rozhlasové stanice byste si však měli udělat čas a seznámit se se základními požadavky na vytvoření úspěšné internetové rozhlasové stanice.

Pokud nemáš dotaz a chceš si jen pokecat, tak na to tady máme debaty
https://debaty.net (Prasak)
Spambota neposílej ani do Debat. (host)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru