Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Iphone prestal fungovat bez duvodu

Zdravim, stala se mi takova vec, vlastnim iphone 7, ktery mam cca rok, nikdy zadny problem s nim, nikdy mi neupadl, nikdy jsem ho ani nepolil vodou nebo neco takoveho, vcera jsem sel ven, nechal jsem mobil hodinu na posteli polozeny, pak prijdu, odemknu ho, a koukam ze najednou nemam signal, ani wifi, ani mi to neukazuje simkartu, pak jsem si vsiml ze mi to neukazuje ani procenta u baterie kolik mam, ale odhadem jsem mel tak 3 procenta... no tak jsem dal mobil na nabijecku a nic... Zadny blesk(znamka toho ze se mobil nabiji) ani nic podobneho, tak jsem si rikal ze to vyresim rano, nechal jsem ho na nabijecce i kdyz se nenabijel, rano jsem vstal, a mobil vypnuty.. Zkousel jsem ho nastartovat ale bohuzel bez uspechu, neukaze se na obrazovce ani logo apple, ani nic.. je uplne mrtvy, a kdyby byl vybitej tak by se ukazala ikonka baterie, coz se ukazuje u iphonu, ale najednou nic, absolutne nereaguje na nic, vzal jsem ho ke kamosovi, ktery zkusil jine nabijecky, adaptery, a bez uspechu, pak mobil rozebral a rekl ze baterie nafouknuta neni, ze nechape co to muze byt.... Nesetkal se s tim nekdo?? Uz je to celkem doba a stale nic, po drzeni power buttonu se nedeje vubec nic... DIky

Předmět Autor Datum
Člověk si to často nechce připustit, ale elektronika se holt občas pokazí. Zvlášť u tak starého tele… nový
Sharkjd 04.09.2021 21:53
Sharkjd
Skus ho pripojiť k pc či sa chytí. Ak nie, tak ho reklamuj nový
abcdef 04.09.2021 23:49
abcdef
Jako poslední možnost zkus studený restart - držet Home tlačítko a současně stisknout vypínač, držet… poslední
Rce 04.09.2021 23:52
Rce

Člověk si to často nechce připustit, ale elektronika se holt občas pokazí. Zvlášť u tak starého telefonu se to prostě může stát ze dne na den.

Řešení jsou dvě - dát do servisu nebo vyhodit a koupit nový. První řešení se vzhledem ke stáří nejspíše nevyplatí, pokud je závada někde na desce.

Jako poslední možnost zkus studený restart - držet Home tlačítko a současně stisknout vypínač, držet dokud se neobjeví jabko. Cca 2 minuty. Když ani za 2 minuty se neobjeví jabko, je to chcíplé. Zkusit některý servis, udělají diagnostiku a řeknou cenu, co by to stálo. To už je na tobě, jestli to do toho dáš nebo ne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru