Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak uvolnit maly sroubek

Proste nektere srouby nejdou ntb uvolnit, mam novej sroubovak a spousty nastavcu nechapu jakej idiot to vymyslel. Nic neni strzeny, jen to proste nejde ulovnit a hercules power na desku moc nechci vyvijet, u tohoto prikladu jsem uvolnil co se dalo a plech/kryt ohnul a zapojil provizorni ssd. Tady jsem vam vyfotil toho grazla.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zrejme stačí "zakápnout" mazivom na báze teflonovo-mo-litium, nechať pôsobiť. (výrobca Nemecko). Pr… nový
Nuda 19.09.2021 23:23
Nuda
Jojo, zlatí komunisti s fejkovanýma procesorama, co jich měli furt nedostatek a pořádně vyrobit nedo… nový
gilhad 19.09.2021 23:41
gilhad
Po nahřátí autogenem to většinou povolí. poslední
IQ37 20.09.2021 01:41
IQ37

zrejme stačí "zakápnout" mazivom na báze teflonovo-mo-litium, nechať pôsobiť. (výrobca Nemecko).

Prítlačný "dekel" skrutky zapasovaný v plaste sa časom zakusne, zarastie do plochy pod hlavou skrutky. Plasty vysychajú, hlavne fejky z čínskeho, hodvábneho, žltého, ľudovodemokratického, komunistického blata. Dovoz boľševickej mafie vrahov do krajín EÚ.

Zlatí naši komunisti.

Jojo, zlatí komunisti s fejkovanýma procesorama, co jich měli furt nedostatek a pořádně vyrobit nedokázali ani kopie procáků o několik generací starších.

A protitankové IQ151, kde na mačkání kláves bylo málem potřeba kladivo, ale zato hrnek čaje poblíž kastle neměl šanci vychladnout ...

Prostě typický socialistický nedostatkový centrálně plánovaný hnus z toho, co se náhodou podařilo omylem nějak sehnat ... prostě vrchol techniky - ale jen té, co šla sehnat v soudružském táboře. Ve světovém porovnání totální aučus.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru