Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s pc - z nicoho nic sa mi zacal vypinat

Zdravim, mam taky dost specificky problem, z nicoho nic sa mi zacal vypinat pc a raz som zacitil smrad aj dym. Najprv som myslel ze kompletne odisiel, ale na druhy den uz slo vsetko v poriadku. Samozrejme ze som ho cely rozobral a hladal som kde je daco poskodene no nic som nenasiel dokonca ani na PSU, teploty taktiez v pohode. Asi tyzden potom bol ok, nez sa mi vypol znova, nastastie uz bez dymu. Kedze pc mam novy, ma pol roka, tak som si myslel ze to predsa bude len psu, lebo ten jediny som nevymienal, tak po dalsom nahodnom vypnuti som uz kupil novy psu, ale teraz po dni sa mi to stalo znova a uz mi nenabehne ani pc, ani ked odpojim grafiku. Akurat PSU "klikne" ked zapnem pc ale nic sa nestane aj ked rgb na maticnej funguje stale. Moze to byt este chybna predlzovacka, alebo rovno volat elektrikara bo mam pocit ze tam nastava prepatie?

Změna předmětu, původně: Problem s pc (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Základní chybou bylo poté, co to zasmrdělo a zadýmilo znovu zapínat PC! Možná, že ten první odcházej… poslední
Zdenál 22.09.2021 07:26
Zdenál

Základní chybou bylo poté, co to zasmrdělo a zadýmilo znovu zapínat PC!
Možná, že ten první odcházející zdroj něco načnul na základní desce a ta teď odešlo taky. že svítí nějaké RGB nemusí vůbec nic znamenat. Mimochodem - o jaké zdroje se jedná?
Vadu prodlužovačky můžeš vyloučit její výměnou nebo zapojením PC přímo do zásuvky. Napětí v zásuvce se dá změřit. A jak jsi vůbec došel k pocitu, že "nastává přepětí"? :-?
Teď už je to zralé donést komplet do servisu, aby zjistili, co je vadné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru