Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám aplikaci či službu pres sms

Dobry den, hledam program či sluzbu, kterou bych rad pouizval na podobnym principu, jako jsou mobilni operatori. Jedna se o zasilani hromadnych zprav na vsechna telefonni cisla, ktera volala na konkretni telefonni cislo. Abych to prevedl do praxe. Mam pizzerii, lide volaji na telefonni cislo a objednavaji produkt. Cas od casu mame akci a chtel bych informovat lidi, kteri jiz odbjednavali, o novinkach, akcich apod. Je nejaka takova sluzba nebo aplikace do mobilu, ktera si ulozi kazdy volajici kontakt (denne cca 60 novych kontaktu) a dokaze v den akce odeslat sms s informaci na vsechny kontakty, kteri jiz volali? Moc dekuji za odpoved.

Předmět Autor Datum
A máš od všech souhlas se zasíláním reklamních zpráv? Protože pokud ne, tak riskuješ dost velkou pok…
Wikan 29.09.2021 08:15
Wikan
Uprimne, ani jsem netusil, ze potrebuji souhlas od vsech, kterym zaslu informaci. To samozdrejme men…
Martin88 29.09.2021 08:38
Martin88
od kazdeho zakaznika potrebujes suhlas so zasielanim reklamnych sprav. bud pisomny alebo ustny. stac…
fallon 29.09.2021 08:48
fallon
jestli chci reklamu do schranky na schránku stačí dát nálepku, že nechceš. Alespoň u nás to respekt…
jirka44 29.09.2021 09:19
jirka44
Nestačí se zeptat, potřebuješ to mít nějak evidované. Stačí jeden blbec, který tě nahlásí pro nevyžá…
Jan Fiala 29.09.2021 11:03
Jan Fiala
Me se taky nikdo nepta, jestli chci reklamu do schranky. - reklama do schranky nie je sirena elektro… poslední
fallon 29.09.2021 11:26
fallon

Uprimne, ani jsem netusil, ze potrebuji souhlas od vsech, kterym zaslu informaci. To samozdrejme meni celou vec. Myslel jsem, ze k tomu, abych zaslal nekomu informacni sms v podobe: Dnes mame mimoradnou pizzu!, nepotrebuji souhlas od zakaznika. Dle meho nazoru je to postavene na hlavu. Me se taky nikdo nepta, jestli chci reklamu do schranky. O algoritmech facebooku s cilenou reklamu ani nemluvim. Pravda, clovek souhlasi pri registraci a vsech sluzeb automaticky souhlas. Nevidim do toho, nevyznam se v tom, radeji se k tomu jiz nebudu vyjadrovat. Dekuji :)

od kazdeho zakaznika potrebujes suhlas so zasielanim reklamnych sprav. bud pisomny alebo ustny. staci ak sa ho pri objednani spytas, ci mu mozes prilezitostne zaslat akciove ponuky sms. samozrejme telefonny hovor si musis nahrat, ulozit a archivovat, pred nahravanim hovoru o tom musis zakaznika informovat.

Nestačí se zeptat, potřebuješ to mít nějak evidované. Stačí jeden blbec, který tě nahlásí pro nevyžádanou reklamu a nestojí to pak za ty problémy.
Ideální je, když se lidi na stránkách přihlásí sami - jednoduchý formulář, kde zadají na jaké číslo chtějí dostávat podobná sdělení, ty na to číslo pošleš ověřovací kód, oni ho opíšou do formuláře (abys ověřil, že je to skutečně jejich číslo a ne, že se někomu mstí nebo si dělají srandu). Podobně to můžeš udělat s e-mailovými adresami.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru