Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s parovanim Bluetooth sluchatek k mobilu

Dobry den,

mam bluetooth sluchatka "V8", coz jsou 2 samostatne oddelene bezdratove bluetooth spunty + nabijeci krabicka k nim. Pouzivam je asi mesic a behem cele te doby pouzivani fungovalo vse bezvadne, parovani pres bluetooth i prenos zvuku i ovladacich povelu (prehrat/pauza, dalsi skladba, ...), ... vse OK. Nedelal jsem vubec zadne zmeny ani v telefonu ani ve sluchatkach (v nich zadna zmena snad ani vubec udelat nejde) a po mesici bezneho pouzivani se vyskytl nasledujici problem, nevim proc a nevim jak:

Sluchatka "V8" nelze parovat jako 1x stereo sluchatka obe 2 zaroven (tak jak to bylo driv a jak to ma byt spravne), ale lze parovat a pripojit a pouzivat bud jen jedno sluchatko nebo jen druhe, kdyz sparuji druhe, odpoji se to prvni a naopak a nelze jr proste nijak sparovat obe 2 zaroven. V telefonu v seznamu bluetooth zarizeni uz nevidim 1x zarizeni "V8" (tak jak to bylo driv a jak to ma byt spravne), ale nyni tam jsou 2x "V8" jako 2 samostatna oddelena bluetooth zarizeni, kazde "V8" zvlast pro kazde (leve, prave) sluchatko zvlast.

Prosim, poradite, kde muze byt chyba a jak sluchatka opravit tak, aby fungovala spravne, tj. 1x jedno bluetooth zarizeni "V8" = jedna stereo sluchatka "V8"?

Dekuji moc.

Předmět Autor Datum
Zruš párování, odstraň sluchátka ze seznamu. Proveď restart a začni znovu.
Lukas1982 07.10.2021 16:48
Lukas1982
Provest vsechny tyto kroky me napadlo jako prvni, bohuzel to vubec nepomohlo a problem pretrvava. Co… poslední
Lubos123456 07.10.2021 17:17
Lubos123456

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru