Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android auto lze konecne ovladat pokyny v cestine - bohuzel jen chvili :)

Ahoj vsem, nevim, jestli jsem ve vhodne kategorii, ale prijde mi nejvhodnejsi. Dnes jsem nahodou prisel na to, ze mohu konecne ovladat android auto hlasovymi pokyny v cestine - NAPROSTA PARADA!!!! Sedel jsem v aute pred obchodakem asi pul hodiny a zkousel, jak vyborny to je, na tohle jsem se hrozne tesil. Prijedu domu, vypnu auto, jdu rict manzelce, at se jde na neco do auta kouknout a natasenej, ze ji to ukazu, nastartuju, nabootuju AA a ejhle: uz to se mnou mluvi opet jenom anglicky .... :( Vubec nechapu, co se mohlo stat. v seznamu jazyku asistenta cestina samozrejme neni, ale naprosto bezvadne to fungovalo. Netusite nahodou nekdo cim by to mohlo byt? Diky moc!!!!

Předmět Autor Datum
Tipuju, že k tomu potřebuje připojení přes WIFI nový
jirka44 13.10.2021 16:19
jirka44
Jak to myslis? Pred tim obchodakem jsem 100% na zadne wifi nebyl :) nový
rdndr 13.10.2021 16:20
rdndr
Beru to podle mobilu. Když mám vypnutá data a WIFI, nemůžu diktovat česky (třeba SMS nebo vyhledáván… nový
jirka44 13.10.2021 16:22
jirka44
Tak mam maly update. Po precteni vsemoznych for jsem prisel na to, ze kdyz se v aplikaci Google odhl… poslední
rdndr 13.10.2021 19:04
rdndr

Tak mam maly update. Po precteni vsemoznych for jsem prisel na to, ze kdyz se v aplikaci Google odhlasim od sveho uctu, tak to opravdu opet funguje - nepochopitelne. Problem je vsak v tom, ze kdyz zadam prikaz "Zavolat kontaktu XY", asistent odpovi, ze se musim prihlasit ke svemu uctu... Zrovna volani na kontakty mi dnes odpoledne fungovalo, cili to urcite nejak udelat lze, bohuzel nevim jak :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru