Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vista Home Premium 64b - nenaběhne jako by měl

Zdravím,
kamarád má nové PC, nechal si ho sestavit od Alfa Computer.

Sestavu má:
CPU C2D E8400 3.0GHz
GiGaByte EP35C-DS3R
ATI HD4870 Sapphire
4GB RAM DDR2 Patriot
HDD 500GB Seagate 7200.11
WiFi Asus WL-138Ge
ZDROJ FORTRON BlueStormII 500W

A problém je takovýto. Při nainstalování Windows Vista Home Premium 64b systém naběhne jako by neměl nastat žádný problém. A teď to bude složité:
Když nainstaluje vše jako ovladače, aktualizace systém se vlastně zhroutí. Buďto nenaběhne nebo se všechny programy ať přímo systémé Fetch, Indexace apod... začnou ukončovat.
Tak jsme neinstalovali aktualizace ale jen ovladače (deska: chipset, zvuk, lan/ a grafiku catalysty 8.9) tak systém jede, ale při spuštění 3D aplikace spadne ovladač zobrazení a restartuje se. Myslely jsme že je to Windowsi tak jsme vzali moje DVD ale to stejné nainstalovali jsme jen chipset a aktualizace Windows a začalo swe to znovu hroutit.

Tak by mě zajímalo zda-li to může být HW nebo SW problém. Já mám dvě teorie že je to buďto vadná deska nebo ovladače na chipset, protože Windows má v kategorii Chyby a hlášení problém s kompatibilitou u ovladačů právě Intel chipsetu a mnohdy i jiný problémy, ke kterým samozřejmě nezná Vista řešení.
Zmena predmetu, pôvodne: A problém je takovýto. Při nainstalování Windows Vista Home Premium 64b systém naběhne jako by neměl
Zmena kategórie, pôvodne: Softvér (los)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
OT: vážně nerad hnidopichuju do formalit v příspěvku, ale nadpis je ke stručnému souhnrnu problému.…
Vladimir 04.10.2008 20:23
Vladimir
http://pc.poradna.net/question/view/269430-google-p rohledava-vsechny-stranky-i-kdyz-nastavim-a-uloz… poslední
nemůže být stručný 04.10.2008 20:31
nemůže být stručný

OT: vážně nerad hnidopichuju do formalit v příspěvku, ale nadpis je ke stručnému souhnrnu problému. Takhle to vypadá, že celý příspěvek napsal MS Word, ten taky generuje název dokumentu pomocí prvních slov ve větě systémem "co se tam vejde".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru