Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet na chatu

Najprv zoberiem tel a zistim, ci tam vobec nejaky LTE signal chytam....ak sa chyti telefon urcite to pojde, ak sa nechyti tak moznoooooo....ak nie si naozaj v lese nieco chytis na smerovu antenu.
Tebou vybranu Teltoniku som mal par dni doma. Dokonca som na nu robil video a chcel spravit take preview, ale nakonieco som ho nevydal.
Tem router ma vybornu povest a idu o nom skazky aky je super, ale z mojo pohladu je uplne naprd....aj preto som nakoniec ziadne video o nom nevydal.
Nesli mi na nom zakladne routovacie veci, nehovoriac o moznostiach, ktore by som od takto draheho routra cakal.
Jedinou vyhodou, ktoru som mu nemal ako vyvratit je to, ze ma nizku spotrebu, vie fungovat v terene z powerbanky a ma vraj citlivejsi chipset ako konkurencia a chyta sa aj tam, kde ine modemy nie....toto nemoze vyvratit ani potvrdit, pretoze u mna doma mal signal dobry (ale aj ine modemy).
Pokial je chata obklopena stromami zabudni na smerove anteny, potrebujes priamy vyhlad na vysielac a samozrejme nesmies byt prilis daleko od neho.
Ja idem dat teraz k zakaznikovi toto:
https://dealer.pentask.sk/vonkajsia-jednotka-mikrotik-lhg-lte-kit-s-r11e-lte-ros-l3_d144118.html
Ma problem v budove, pretoze modem s malymi antenami (TP-Link) straca v nepravidelnych intervaloch signal, takze to zosilime takouto smerovkou, ktora dokaze prestrelit stenu predsa len lepsie ako male vsesmerove anteny na TP-Linku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny