Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se nezobrazovat na FB

Ahoj, chci se na něco zeptat, díval jsem se na FB na nastavení a nikde jsem to tam nenašel, tak by mě zajímalo, jestli to vůbec jde, ale když se lidem na FB zobrazuje "Koho možná znáte" a z toho seznamu může člověk odesílat žádosti o přátelství, jde nějak nastavit, abych se lidem v tomhle seznamu neukazoval ? Jde o to, že jsem si udělal nový pracovní FB, kde mám lidi z práce a celkově věci týkající se práce, ale nějak se ten nový profil zobrazuje lidem a začínají si mě přidávat i normální přátelé které mám u svého běžného FB, tak jestli jde nějak nastavit aby se ten pracovní profil nikomu nezobrazoval jako možnost přidat si ho do přátel :D Díky moc předem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A co mas v praci milenku, ci vedies dvojity zivot? Co to ma aky vyznam mat FB profil pre "priatoelov…
vavrapeter 14.11.2021 11:44
vavrapeter
Nevím jak na FB, ten nepoužívám, ale emailů mám taky víc, podle toho, co s nima dělám. Osobní pro k…
gilhad 14.11.2021 22:06
gilhad
Na FB si stačí založiť v mesengeri skupinu z priateľov akú len chces(myslím zloženie skupiny) a môže… poslední
vavrapeter 15.11.2021 09:43
vavrapeter

Nevím jak na FB, ten nepoužívám, ale emailů mám taky víc, podle toho, co s nima dělám.

Osobní pro kamarády, kde řešíme srazy, zábavu a podobně.
Pracovní pro práci, kde se řeší pracovní záležitosti.
Několik dalších pro specifické skupiny, kde se řečí specifické problémy.

Stejně tak mám i několik webových site, pro obdobné záležitosti ...

Pak se nestane, že bych kamarádům hromadně rozeslal, že se o půlnoci bude restartovat server a ať si uloží rozpracované úlohy a nové spouští až ráno.
Nebo kolegům napsal "lets go on Sunday to make 10.000 Gold Rings in North Zirakgunda on common Bag and then split result"
Nebo řadě lidí po celém světě (z nichž jen 2 umí česky) napsal "Neskočíme večer na pár a pokecat co nového?"

A taky je jasné, které maily označené jako DŮLEŽITÉ mají jakou prioritu. A taky jakým tónem odpovídat na otázky (jo, občas mám otázky podobného typu z více skupin - ať už se jedná o nějaké technické problémy, nebo osobní, nebo něco úplně jiného ... )

A s vícenásobným životem, no vedu jich řadu a i když nemám problém s tím, že by se někdo z jednoho okruhu dozvěděl o jiném, tak je pohodlnější je zbytečně nemíchat. Předchází se tak nedorozumněním, kdy příjemce zprávy netuší o co jde a zamýšlený příjemce zprávu nedostane, nebo když je omylem příjemce považován za jinou skupinu a zahrnut výrazy, kterým nerozumí. A taky zatímco v práci se vyjadřuju spíš oficiálněji, tak v úzkém kruhu přátel naopak používáme dost specifický jazyk plný narážek a žertíků, které okolí vůbec nemusí pochopit, nebo může pochopit naprosto jinak.

A například na otázku "jak pokračuješ s tím tvým vehiklem?" můžu klidně dostat následující odpovědi
- nechal jsem ho odtáhnout do opravny a asi ho příští rok prodám
- po stole mi už jezdí, ale na větší dálku mě zlobí ovládání, asi budu muset líp odrušit motory
- nakonec jsem tam místo dvou kanónů dal 4 kulomety a překopal vnitřek, abysme se tam vešli všichni i s dronama a vybavením

(kolega z práce, kamarád robotik, spoluhráč Shadowrunu)

Na FB si stačí založiť v mesengeri skupinu z priateľov akú len chces(myslím zloženie skupiny) a môžeš si tam súkromne diskutovať o čom ťa len napadne a bez cenzúry (aspoň myslím, lebo nie som členom nejakej extrémistickej). To isté platí o Ban-e. Som na FB od začiatku a jediný Ban som si dal asi na rok a pol sám, lebo tam ľudia postovali také sračky, že som sa ho sám do robrovolne zriekol. Ak by som nepotreboval mesenger, cez ktorý riešim stretnutia a športové aktivity, tak FB paaapaaa.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru