Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 11 - "Black screen"

Zdravím, odkedy používam Windows 11 (cca mesiac - dva) tak som si všimol, že ak pozerám YT video (v okne, nie na fullscreen), tak sa mi po pár sekundách hodí Windows ako keby do nejakého "Black" alebo ešte tmavšieho módu. Nevyzerá to, že by to mala byť nejaká chyba grafiky, pretože ak zapnem video na YT, alebo aj Stream na Twitch, tak (len v prípade, že nehýbem myškou) sa mi počas sledovania videa / streamu hodí Windows do akéhosi "tmavého režimu". Akonáhle pohnem myšou, tak sa všetko vráti do normálu. Pôsobí to na mňa tak, akoby som mal mať z videa lepší zážitok, resp. nemali by ma rušiť okolité farby. Ak raz pohnem myšou, tak sa to už znovu neopakuje. Vždy sa to zapne tak cca po 10 - 15 sekundách po zapnutí videa (vždy len raz po zapnutí prehliadača). Ak pozerám video v PC (.mp4 napr.) tak sa mi tento efekt nedeje. Len pri YT videách a Streamoch. Má s tým niekto skúsenosti, a vedel by niekto, ako to prípadne vypnúť?

Prehliadač: Google Chrome 95.0.4638.69

PC: https://i.ibb.co/Snnsg6n/image.png

Iné prehliadače som neskúšal. Mám v prehliadači nainštalovaný "Tweaks for YouTube", ale tým to nie je, keďže to robí aj bez toho.

Předmět Autor Datum
Tak vyzkoušej jiný prohlížeč.
Lukas1982 15.11.2021 16:27
Lukas1982
Mohol si dať fotku toho "Black screenu"...tiež si mohol vyskúšať aj iný prehliadač (EDGE je súčasťou…
pme 15.11.2021 16:35
pme
Zkus vypnout automatické nastavení jasu obrazovky - Content Adaptive Brightness Control (CABC) http…
host 15.11.2021 16:58
host
Tak tu píšem po dlhšej dobe. Nepomohol ani iný prehliadač, nič. Čo som si ale všimol, tak sa to deje… poslední
sakulmore 04.12.2021 17:12
sakulmore

Tak tu píšem po dlhšej dobe. Nepomohol ani iný prehliadač, nič. Čo som si ale všimol, tak sa to deje len pri tmavých stránkach, alebo resp. na stránkach, kde si nastavím tmavú tému... Skúšam som to napr. na Facebooku. Keď som si zapol klasický režim (svetlý motív), tak to nerobí. Ale akonáhle zapnem tmavý motív, tak to robí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru