Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaký zvolit rámeček na SSD?

Ale jo, věřím že jste dobrý dráteník a dobrý provider. Naše názorová neshoda v trojici vy, pan axagon a já, ta je v tom, že vy dva mě přesvědčujete, jak ty pofidérní čínské plíšky externího boxu stačí na uchlazení nvme disku. Nikdo jste nebyl ochotný připustit úvahu, že to nesmyslně zkrátí životnost disku. Nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat levné věci, že? Pravděpodobně se tak z vaší strany děje, protože "přeci nepřiznám chybu", vždyť jsem IT znalec - profesionál. Vždyť jinde jsou nvme disky bez chlazení a taky žijí, že? Vždyť to tak všichni dělají, tak to musí být správně, že? (analogicky ve vedlejší kutilské poradně - ipa, sokrat, polyuretanová pěna, osb deska - to je univerzální jistota každého kutila pro všechny práce a projekty).

Lepší polopaticky podaný příměr mne nenapadl... To je jako žít v Ostravě a okolí. Taky tam můžete žít, ale špinavé životní prostředí a firmy vás budou trávit a příliš se nedožijete. Proti tomu člověk žijící v lepších podmínkách ve vašich Tatrách, ten se dožije vyššího věku, pokud mu genetika dopřeje a nebude mít srážku s blbcem. Stačí tohle elementární přirovnání?
Prostě vše chce své a pokud tomu dám více, či dokonce s naddimenzovanou rezervou, tak ve výsledku jen dobře. Chlapi, na tohle přeci stačí zdravý selský rozum.

Závěrem vás chci ujistit, že jsem sem nikdy nepřišel s dopředu připravenými odpověďmi. Vše co jsem psal bylo průběžně psané a mnou vložené odkazy na jiné weby průběžně dohledané. Vzniklo to tak, že jsem četl vaše vyjádření a nutilo mě to vyhledávat si informace, ověřovat a dotvořit si svůj názor, který je od počátku neměnný. Zkuste připustit, že mi to krapet pálí, že jsem takový jak tu píšu a je to odrazem mých ne/znalostí a ne/schopností. Tak přísahám! :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny