Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Formuler Z10 Pro Max - ako dostať EPG do aplikácie MyTV Online?

Jo i v DVB-T (tom českém, pozemním) se stává, že nějaká stanice nebo rovnou celý multiplex si dá s vysíláním EPG pauzu. Naposledy to byla nějaká z těch nováckých stanic. Jak je to s EPG v iptv nemám potuchy, ale dá se po internetu najít minimálně od nějakých nadšenců, možná i oficiálně a pak už jen tomu sw k sobě přiřadit programy.
Na získávání EPG mám EPGcollector a jinak televizní sw si ho získává sám (je tam právě i nějaká možnost odkázat ho na internet). Teda pokud ho najde, třeba na dovolené v itálii ho prostě nenašel (ve vysílání bylo jen co je aktuálně a co následuje, datový proud s EPG prostě v tom multiplexu nebyl) a musel jsem na to jít postaru přes teletext (i když ono zase nebylo tolik času na takové blbosti jako televize, ale když už jsem tu TV kartu omylem s sebou vzal...).
Chybný kus mi nepřijde pravděpodobný, protože EPG je to, co louská sw z dat, které dostane. Takže maximálně spíš chyba sw.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny