Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ztráta mobilu - SIM karta

Ahoj, potřebuju radu. Měl jsem starý Xiaomi tehdy za 2500 kč, předevčírem jsem byl na brigádě a telefon jsem tam někde položil a když jsem se vrátil, už byl fuč, nikde jsem ho nenašel, zkoušel jsem kontaktovat přes google, ale neměl moc baterky a i když na to zavolám je vybitý a nedostupný. Možná se časem někdo ozve že se našel, ale nemůžu si dovolit být bez telefonu, takže si jdu ještě dneska koupit nový, ale mám dotaz jak je to se SIM kartou. Jsem u T-mobile, jde nějak udělat, aby mi dali novou SIM kartu a nastavili mi na ní staré číslo co jsem měl na tom ztraceném mobilu ? A ještě jeden dotaz, měl jsem android, pokud si koupím iphone, půjde tam SIM karta normálně jako na android ? Díky moc za odpovědi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ano jde to. každá karta má jedinečné číslo, takže mohou deaktivovat starou a zaregistrovat novou se…
Jan Fiala 22.11.2021 10:21
Jan Fiala
V pripade tarifu ano, u predplacenek to nedelaji - tezko prokazes ze jsi opravdu vlastnikem te puvod…
CalebCox 22.11.2021 11:08
CalebCox
Mělo by to jít také s papíry, které k ní byly (a které logicky by měl mít vlastník a nikdo jiný). Al… poslední
ml1 24.11.2021 12:43
ml1

Mělo by to jít také s papíry, které k ní byly (a které logicky by měl mít vlastník a nikdo jiný). Ale nezkoušel jsem to, tak to na beton tvrdit nemůžu.
Taky by po zakoupení nové karty mělo jít migrovat staré číslo, ale na to zase je něco potřeba (nějaký identifikátor, který operátor možná poslal při aktivaci sim karty).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru