Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč antivir označuje virem i aplikace třeba ze stahuj.cz?

On stahuj.cz vyrábí nějaké vlastní aplikace, které ty nutně potřebuješ a a defender ti je označuje?

tady je kontakt na stahuj.cz https://www.stahuj.cz/kontakt/ Telefon recepce: +420 277 004 600 - zeptej se jich, zda v jejich aplikaci není nějaká chyba (třeba teď řádí log4j) a kdy ji opraví a pak si ji stáhni ....

Ale jak jsem tam nakouknul, tak tam jsou hlavně odkazy na zcela cizí aplikace jako třeba VLC Media Player, WinRAR, Adobe Reader CZ, CCleaner ... které ROZHODNĚ stahuj.cz nevyrábí - takže je nemá cenu z jeho stránek stahovat, zadej to jméno do googlu, tam ti pravděpodobně vyskočí, která firma který program vyrábí a pak si to nainstaluj přímo od ní - tam by neměl být problém.

například
VLC - www.videolan.org/vlc
WinRAR - https://www.win-rar.com/start.html

atd.

Nemá cenu stahovat software z nějakých pochybných stránek, které to mají v kdovíjaké verzi a přibalí k tomu kdovíco a netušíš o co to osekali, pokud se dá stáhnout aktuální přímo od výrobce ...

Tady bych byl docela nakloněn tomu uvěřit Defenderovi, že pofidérní soubory stažené kdovíodkud kdovíjak označí za podezřelé. Já bych si to na svůj počítač taky neinstaloval.

Jinak stránku, která bude ukazovat 300.000 stažení a bude se jmenovat "ABSOLUTNĚ SPOLEHLIVÝ ZDROJ" spíchne kdokoli šikovnější za odpoledne a za večer tam přidá odkazy na desítky virů a malware + několik "recenzí spokojených uživatelů"

"Stáhnul jsem si SUPER BOOSTER z těhto naprosto spolehlivých stránek zvaných ABSOLUTNĚ SPOLEHLIVÝ ZDROJ a najednou mi moje stařičké ZX Spektrum jede 125.91x rychleji než nejnovější herní Intel, léta vysušený fíkovník se i bez zalévání celý zazelenal a obsypal devaterým ovocem a kočka se mi překotila. Vřele doporučuju všem, Pepa Vocásek z Bielej daleko od Čopy. PS nechcete někdo nějaká koťata?"
"

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny