Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přechod na Linux Mint MATE

Rce: Zcela odmitam nazor, ze je linux na praci efektivnejsi. Neni a to uz proto, ze vetsina programu treba i na strih videa, ktere funguji na linuxu, funguji i na Windows. Vetsinou se totiz co se tyka pracovnich programu jedna o multiplatformni projekty a tudiz je prace a i efektivita uplne stejna pod Windows i pod linuxem.
Zrovna vyvojari GUI MATE si pred casem stezovali, ze to jde pomalu proto, ze jich je malo. A duo Cinnamon/MATE obsahovalo podstatne chyby jako je neuvolnovani pameti, takze prace v takovem prostredi bobtnala az do zaseku. Takovehle detske chyby Windows opravdu neobsahuji.
Blby je, kdyz to na linuxu obcas samo nefunguje a uzivatel si chce neco prizpusobit, je to ted se systemd cim dal slozitejsi. Tim nepopiram vyhody systemd v robustnosti reseni, ale uz to proste neni tak trivialni jako driv.
Nema smysl se opakovat, ale zustan si na linuxu, spravuj ho nadale svym uzivatelum, urcite jsou tvy uzivatele nadseni jak jim to funguje perfektne, ale nejsi ty ani tvy uzivatele vzorek mainstreamu, protoze zdaleka na kazdy respektive vetsina lidi nema sveho "Rce", ktery by se jim o linux postaral. A o to prave jde, kdyz BFU nema nikoho vzdelaneho v linuxu vedle sebe a sam se to naucit nechce nebo nedokaze, radim zustat na Windows, rozhodne Windows nejsou horsi volba a nepotrebujes tam sveho spravce. I pro mnohe profesionaly muze byt Windows lepsi volba, pokud nechteji s linuxem ztracet cas, ale koho linux naopak bavi, at si ho uzije, proti tomu ja nic nemam.

HPET: Navic nova konzole od Valve Steam Deck bezi na SteamOS a pro vyvojare her je to dalsi motivace, umoznit fungovani svych her pres OpenGL nebo Vulcan. Nicmene si sem tam hraci stezuji, ze maji pod linuxem mensi FPS. Duvodem je nejspis to, ze hry byvaji primarne odladene na Windows a az nasledne se udela port na linux.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny