Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze změnit přehrávání mp3 z USB na radiu?

Jsem programátor, programuju, abych si práci ulehčil, nikoli ztížil, tak nevím, čemu se divíš. Už teď jsem ti dal mnohem víc, než sis zaplatil, tak si nestěžuj.
Disassemblování nejlépe z vývojové sady k tvojemu (tajnému) procesoru, random() bud ze stadardní knihovny toho, pro co to hodláš naprogramovat, nebo si napiš vlastní, třeba přez zesílení tepelného šumu diody, nebo nějaký pseudogenerátor, nebo dost MCU má něco i zabudovaného, tak můžeš použít to.

Když nechceš říct, jaké je zapojení toho tvojeho bazmeku, tak to samozřejmě hádat nebudu, protože 1) těch chipů co přicházejí v úvahu jsou mraky a ke každému z je řada použitelných zapojení a 2) pokud to budeš nahrazovat vlastním, třeba proto, že ten tvůj stávající nemá přepisovatelnou EEPROMku/flash pro program a data (jako to u mě neměla ta 6502 v té původní klávesnici), tak stejně musíš použít zapojení upravené pro to, co tam dáš (jako já třeba BLuePill)

Takže ti samozřejmě nebudu nic dělat, když ti to nestojí ani za uvedení plného zadání, dokonce ani uvedení toho co máš teď.

A jestli ti to udělám, až se konečně pochlubíš tím, co za rádio to máš, tak ještě mude záležet, zda mě namotivuje cena, kterou za tu práci nabídneš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny