Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze změnit přehrávání mp3 z USB na radiu?

Jo, nevšimnul jsem si, nějak to v té záplavě zapadlo.

Výrobce ti našel IQ37 níž na stránce, https://www.gporetro.com/ , z hlavní stránky se dá proklikat až k manuálu, ale moc toho tam není. (Taky se na jejich strákách dá doklikat k nějakémui "potřebuju pomoc" formuláři, FB, Twitteru a Instagramu, třeba by se tam z nich dalo něco vyrazit, kdo ví)

V návodu se píše, že CD a USB jdou přetáčet po skladbách (a v rámci skladeb), a nic víc, čili randomizér tam asi fakt uvnitř není. Šel by tam dodělat tím, že bys přepsal program, který to řídí, ale to moc dobře nevypadá, pokud se ti z GPO nepodří vyrazit typ procesoru a zdrojáky.

Pokud to nejde přímo v řídícím procesoru, tak to může jít někde po cestě - při čtení USB to můžeš odchytit a pokud je to seznam stop, tak ho náhodně namixovat. Buď nějakým udělátorem uvnitř té krabice, nebo něčím co se k té krabici připojí, nebo něčím v USB samotném.

Ten předbazmek by mohl být založený třeba na MAX3421E ( googli MAX3421E Arduino ) chipu, který dokáže používat USB zařízení a dá se ovládat nějakým mikroprocesorem, například Arduinem. (Arduino pomocí něj přečte soubory na flešce, uvnitř sebe je prohází a vůči bedně se bude tvářit jako USB fleška (jen s přeházenými soubory)). A místo Arduina můžeš použít cokoli jiného.

Další možnost - kutisky méně náročná - je to celé vytáhnout ven - použít klasický MP3 přehrávač a jeho zvukový vývod vrazit do zvukového vstupu radia. Je to drbání se levou nohou za pravým uchem, ale chce to jen obyčejný MP3 přehrávač (ideálně co umí číst USB), kus kabelu a trochu lepenky či jiného přidělávadla věcí k sobě. Pak ti rádio bude sloužit jen jako zesilovač a bedny a budeš to ovládat na MP3 bazmeku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny