Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze změnit přehrávání mp3 z USB na radiu?

Já nepotřebuji od nikoho najít manuál nebo dokonce něco v něm pro mě hledat, já to mám. A ta jejich stránka je informačně ubohost. Komunikoval jsem dokonce i s majitelem firmy. Informace nejsou. Zrovna tak jako se nedostaneš k servisnímu CD na auto. Informace buď nemají nebo neprozradí svojí smlouvu s výrobcem abys to nemohl také dovážet. Třeba to někteří zde nevědí, ale v ČR není zákon o povinnosti pozáručních oprav. Dovezou to a po záruce to můžeš vyhodit.
Ale k USB. Aby zde někdo nepsal o tom, že neviděl to a ono. Včera jsem odzkoušel jak se chovají moje reprobedny Fenton SPB-8 PA Aktiv Passiv Boxen Set 400W.
https://www.ltt-versand.de/en/sound/speaker-boxes-sound-systems/speaker-sets/50089/fenton-spa800-pa-active-speaker-set-8-sd/usb/mp3?gclid=CjwKCAiAzrWOBhBjEiwAq85QZ-m5MvHPvp3qkR3WVz7hTbJ12xZjJFQASx8eJhRGd410m_mvPyPxPhoC8xQQAvD_BwE
1. Začnou přehrávat od první, lze přeskakovat dopředu, dozadu, zastavovat. Po Vy a Za repro pokračují s Mp3 tam, kde se přestalo. I pokud se ručně přeskáče, tak se nahrávky zastaví tam, kde se skončilo.
2. Po vytažení USB, vypnutí repro a opětném vložení USB, je v přehrávání pokračováno, kde se skončilo.
3. Dokonce jsem je vypnul, vytáhnul USB z repro a vytáhl ze zásuvky 220V, počkal půl hodiny. Po zapnutí a vsunutí USB bylo pokračováno, kde se skončilo.
4. Takže si to stále pamatuje. Jestli měsíc, rok to nevím. A toto o čem píši se vynuluje vložením jiné USB. Pamatuje si zase novou USB.

A ještě dotaz, pokud by někdo věděl. Nepodařilo se mi zobrazit jak budou přehrávány Mp3 pokud nepoužiji random a rádio to neumí. Skladby se dají zobrazit třeba v TCom podle jména, čísel, velikosti, datumu. Myslím tím, nahrávka na USB kde se skladby dodávaly postupně. Částečně se tedy zobrazí podle času nahrání, ale není to pořadí přehrávání. Prosím, než mnou budete ,,opovrhovat" přezkoušejte to.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny