Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze změnit přehrávání mp3 z USB na radiu?

Dík za odpověď, ale to není to co jsem myslel. Data Změna nefunguje. Zápis na USB se provede pouze časem nahrávky. Nějaké uspořádání v PC nebo podle jména nehrají roli. POUZE KDY SE TO DÁVALO NA USB. Vyzkoušej to. Já setřídění umím ovládat, nechat načíst podle mého nápadu na USB. Ono to ale zůstane neměnné a rádio to hraje jak jsem to dal na USB. BT také je možné. Já to chci řešit jinak. Psal jsem to už vícekrát, ale nikdo mi nerozumí nebo nečtou vše od začátku. Možná, že nejde ,,poškodit" zápis na USB, aby to rádio to bralo nepravidelně. PC to tam načte a je to neměnné.
Jak jsem zjistil, tak ty repra si pamatují, kde přestaly i po vypnutí napájení a tato paměť se vymaže vložením jiné USB. Tak co tam dali do těch repráků nevím. Mohu to rozebrat, ale zatím jsem se obrátil zde na poradnu.
Já bych chtěl vidět někde ve výpise to co si tam ponechají ty repra třebaže se USB vyndá a smaže teprve se vložením jiné USB. Opravdu je to složitější. Pokud nemá někdo možnost takového porovnání, myslí, že to tak není. Já mám toho víc (nejenom autorádio, které umí všechno) a mohu srovnávat. Někteří neznalí se i podivují nad mými stále se pozměňujícími dotazy, ale schema nebo co s tím jsem zde nedostal, vím co potřebuji. Snažím se něco těmi i mnohdy přihlouplými výpisy něco vydolovat. Dnes literatura není, kde by to bylo popsané. Hlavně aby mi nějaký začátečník nepsal, že si mám koupit jiné rádio nebo přečíst návod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny