Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze změnit přehrávání mp3 z USB na radiu?

Zase vedle, no trochu mě to nakoplo, podívat se na DOS. Nějaké skripta není třeba psát. Seřadit to dokážu mnohými způsoby. Tak to opět popíšu.
Mám 400 skladeb Mp3 na TCom seřazené podle JMÉNA. Myší označím POSTUPNĚ část (třeba5) Aček, kopíruji, část Oček, kopíruji, část Cček, kopíruji a nyní i část Bček. Všimni si, že nejsou abecedně za sebou. Takže pokud je takto zpřeházeně zkopírují,nebudou přehrávány abecedně, protože se kopírovaly na přeskáčku. Načtuli je ale zpětně do TCom, ukazatel času je u souborů stejný, takže se nedá zjistit v PC, který soubor se bude přehrávat. Rádio je ale bude přehrávat tak jak se v pořadí dodávaly na USB a nikoliv jak je abeceda. Po Ačkách se budou přehrávat Očka. Už nevím jak to zde napsat. Co tedy potřebuji? Vidět a zobrazit (následně by bylo seznam pořadí přehrávání i tisknout). Co vede rádio k tomu aby vždy přehrávalo po novém zapnutí od první Mp3.
Co mají reproduktory v sobě, že si pamatují kde se přestalo i po vypnutí zdroje proudu a zda by se to dalo dodat na USB nebo jak jsem již uváděl zda by se dalo ,,poškodit-odstranit" pořadí nahrání na USB. Žádné třídící programy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny