Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Moje dotazy

Věřím, že použití google pro vyhledávání svádí k experimentování. Pro Hledání budiž (i když google zase tak rychle neindexuje a nové dotazy tam tudíž nejsou), ale pro Moje dotazy to nepovažuji za šťasné řešení. Ne vždy mám čas sedět u PC a hlídat svůj dotaz a tak vyhledání mých dotazů mě rychle navede k cíli a bylo časově setříděné. Takto nenajdu nic.

Dávám za tuto změnu poctivých 5 v případě Moje dotazy a 3 méně v případě hledání (pozdní indexace od google). V obou případech známkování jak ve škole.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Musím souhlasit s úvodním příspěvkem. Také bych tomu dal za 5. Ale teď po čase tak 6, možná 7. :-p…
dayslypper 20.12.2008 07:30
dayslypper
Aj vyhľadávanie vlastných príspevkov bolo dôvodom k zmene. To nebolo len o tom, že jeden človek muse…
los 20.12.2008 13:45
los
To, že změna proběhla kvůli tomu, že to zpomalovalo celkový chod, to chápu. Ale divné mi je, že i na…
dayslypper 03.01.2009 21:45
dayslypper
Však seznam svých dotazů máš k dispozici. Tak co vlastně řešíš? poslední
host 03.01.2009 21:49
host

Musím souhlasit s úvodním příspěvkem. Také bych tomu dal za 5.

Ale teď po čase tak 6, možná 7. :-p

Je fakt, že před přechodem na ten Google, to fakt dlouho trvalo, než to všechny moje příspěvky našlo, ale snad to nebyl důvod k této změně.

Pokud máte problémy s vytížeností, neuvažovali jste o PunBB? To je jednoduché prostředí fóra navrhované pro co nejmenší zátěž. about.php

Aj vyhľadávanie vlastných príspevkov bolo dôvodom k zmene. To nebolo len o tom, že jeden človek musel čakať na výsledok svojho hľadania. Počas toho, ako čakal, tak obmedzoval rýchlosť načítania obsahu aj všetkým ostatným používateľom a pomalosť vyhľadávania spôsobovala aj výpadky servera.

O PunBB sme neuvažovali, pretože okrem iného nechceme, aby poradňa vyzerala rovnako ako milión iných diskusných fór. Viem, že zvonku to tak nevyzerá, ale na poradni sa pracuje. Hoci ma láka sem hodiť screenshot, z ktorého by sa dalo veľa domyslieť, nechcem zatiaľ prezrádzať, čo je na novej poradni iné alebo čo pribudlo. Myslím však, že zmeny sa dočkáte ešte tento rok.

Zpět do poradny Nahoru