Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook HP 455 G8 problém z obrazem

Dobrý den, mám problém, jestli by mi mohl někdo prosím poradit. Měl jsem asi 6 let notebook Asus, který měl pěkný obraz, krásně čistý, bílá byla krásně bílá. Mohl jsem na něm pracovat v pohodě i celý den. Teď jsem si koupil nový notebook HP 455 G8 AMD Ryzen 5800U 16GB RAM s AMD integrovanou Radeon Graphics. A už po půl hodině používání, mě bolí oči z monitoru. Nevydržím delší dobu na něj koukat. Celkově ten obraz ani písmo není tak hezky čistí jako u mého předchozího notebooku, ani bílá není čistě bílá. Zkoušel jsem různá nastavení, přeinstaloval jsem ovladače grafické karty, ale nic nepomohlo, obraz se vůbec nezlepšil. Potřeboval bych prosím poradit, jestli s tím jde něco udělat.....nebo jestli ten notebook mám vrátit, reklamovat. Děkuji za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
reklamoval bych majitele notebooku. vím že tupé win10 neumí jinou barvu pozadí než bílou 255,255,255… poslední
lední brtník 25.12.2021 23:41
lední brtník

reklamoval bych majitele notebooku.
vím že tupé win10 neumí jinou barvu pozadí než bílou 255,255,255, což byla debilita už při příchodu blikající startovní obrazovky windows2000 - a tupá novodětská generace vývojářů w10 se k tomu za 20 let opět vrátila.
nezbývá ti než ubrat jas/podsvícení třeba na 30% nebo méně, prostě až tě to přestane srát.
když neubereš nic, necháš si to pálit do očí a místo řešení si stěžuješ na sockách, pak asi nejsi nejužitečnější správce toho krámu.

vrátit - proč ne. aspoň současní debilní výrobci uvidí, jaké mají neschopné zákazníky: že kvůli nim musí nastavit default jas na třetinu. nejsem proti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru