Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Textový editor - rozšiřující text místo hyperlinku, zobrazující se po najetí myší?

Zdravím všechny,

nevěděl byste někdo o textovém editoru či jiném programu, kde by bylo možné k přesně ohraničenému textu (nacházejícímu se např. v jednom textovém poli) přidat rozšiřující text, který by se ale zobrazoval pouze poté, co uživatel myší najede či klikne na onen základní text? Něco jako hyperlink bez odkazu a přesměrování?

(Text bych neorganizoval lineárně, ale v textových polích, a k těm třeba Word neumožnuje přidat ani komentář, nehledě na to, že komentáře ve Wordu nejsou tak flexibilní, aby se jednoduše zobrazovaly a schovávaly dle toho, na co uživatel najede. Nejdál jsem se dostal v LibreOffice, když jsem zkusil využít hypertextových odkazů, které by neodkazovaly jinam než k mnou vloženému textu. Fungovalo to, než jsem dokument uložil, pak se mi text transformoval, zobrazoval s různými dalšími symboly atd.).

Vím, že existuje kvantum specializovaného software na myšlenkové mapy - pokud byste znali nějaký jednoduchý a bezplatný či alespon levný, kde by šlo vcelku jednoduše dosáhnout mého záměru, tipem také nepohrdnu, hledám ale minimalistické řešení, kde se v mžiku vytvoří text a v mžiku přidá komentář.

Děkuju předem.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny