Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nová myš bezdrát vs drát.

Tak sem projel recenze na Amazonu na tu novou Asus Gladius 3 ,recenzí moc není ale údajně ta 2 byla lepší,kvalitnější kabel i zpracování plastů (ta nová má ex tenkej kabel a ne moc kvalitní ten oplet což je vidět i na videích na YT),takže lepší ta dvojka jenže ta jede pouze na programu Asusu tam se s DPI nehne,takže tím Asus na W7 určitě ne a za ty prachyse to asi ani nevyplatí.Asus měl nějaký dva programy kde u jednoho ukončil vývoj proto asi taky žádná sláva,navíc mám prkno Asus ROG jenže s tím si ty myši vůbec nerozuměj ,takže několik softů od Asus k hov... pak.

Druhá co připadala v úvahu byla Corsair SABRE PRO RGB ,jako myš ok jenže plně závislá na tom jejich software CUE na kterej se moc chváli nepěje a čert ví jak by fungoval nebo nefungoval pod W7,kvalita spínačů všelijaká viz fora.

Logitech jasnej,dvojkliky a sázka do loterie.

Takže nejlepší volba bude ten SteelSeries Prime ,nebo ta bezdrát verze,soft maj dobrej s podporou W7 a myš vypadá dobře za ty prachy,tam sice údajně vrže po čase scrool kolečko někomu,jenže to by člověk pak nekoupil nic.

No když sem to tak projel ty myši tak drahá neznamená kvalitu a slušná levná může bejt ve finále lepší volba,vysypou se stejně obě po záruce ,žádná kvalita co dřív.Nicméně ta SS je za hodné dobrou cenu na CZCtak není co řešit asi.:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny