Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nová myš bezdrát vs drát.

Zdravím po letech mě začla dělat dvojkliky stará Logitech G400,tak hledám náhradu no jako nejlepší volba mě přijde Asus ,kvůli jednoduché výměně spínačů tj dlouhá životnost,o 500 dráž je bezdrátová verze která taky připadá v úvahu že je i o něco těžší.

Ještě v úvahu přichází tahle Corsair kdybych se držel dole s cennou a poslední starší verze https://www.originalky.cz/asus-rog-gladius-ii-origin-pc-p94642/ ta je težší,dobrá cena,vyměnitelný spínače,ovšem nevěřím moc tý gumě která asi moc nevydrží.

Zajímá mě jak je to s těma bateriema tam,když bude po ní pojede myš dál normálně přes USB na kabel jako třeba noťas nebo ne? Protože vyměnitelný spínače jsou sice super,jenže po 5 letech asi těžko doi ní pak seženu náhradní baterii,poř případný zkušenosti s těmato hlodavcema?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže nakonec sem vzal SteelSeries Prime na CZC za krásných 599Kč,ofic recenze slušná,pro toho kdo b… poslední
sambilionk 21.03.2022 16:32
sambilionk

Takže nakonec sem vzal SteelSeries Prime na CZC za krásných 599Kč,ofic recenze slušná,pro toho kdo by zvažoval tak tahle má nejlepší odezvu ta + nejhorší.Zvažoval sem ještě Corsair Sabre PRO dobře hodnocenou,jenže těch 8 K dává záhul procesoru a údajně i na nižším rozlišení,ten soft icue asi taky žádnej zázrak.Ta Asus co sem vyčetl je lepší ta předchozí verze než ta nová kdo by zvažoval.

Zatím testuju úchop perfektí,zpracování taky za ty peníze není co řešit,jediný co si budu muset zvyknout že je lehká oproti G400.No uvidíme co vydržej ty nový spínače,ale lepší testnout ty než myš kde jsou buhvíjaký Omrony který už žádná kvalita nejsou dneska,nevím jestli jenom ty čínský nebo i ty JPN.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru