Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je za tablet docela dost peněz. Nebyl by lepší konvertibilní notebook 2v1, když už to musí být s… nový
host 14.01.2022 18:07
host
To záleží k čemu a naco to budeš používat. Zkusil bych Samsung Tab S6 Lite i z důvodu SPenu,nebo S5e… nový
BAGR3210 15.01.2022 09:10
BAGR3210
Poslední iPad 2021 (64Gb), s procesorem A13 Bionic / RAM LPDDR4X není vůbwc špatný, výborné audio z… nový
HPET 15.01.2022 12:59
HPET
No nevím. Jabko je spíš diagnóza. V našich luzích a hájích to mají nerdi a zbohatlíci. Ovládání děsi… nový
mif 15.01.2022 13:51
mif
Tak ja mam uz nejakou dobu iPad (mini) a jsem spokojen, na to ze uz jde o postarsi verzi, baterka dr… nový
HPET 15.01.2022 14:02
HPET
To neřeš, tady na poradně je Apple zakázané slovo. Někdo výše radí notebooky se 2jádrovým CPU, 4 GB… nový
sharkjd 15.01.2022 16:10
sharkjd
Konvertibilni notebook s Windows nebrat, je to des a hruza. W10 nejdou rozumne dotkove ovladat, a an… poslední
CalebCox 15.01.2022 18:50
CalebCox

Poslední iPad 2021 (64Gb), s procesorem A13 Bionic / RAM LPDDR4X není vůbwc špatný, výborné audio zvuk, výdrž baterie, kvalitní kontsrukce, dobrý "pomě stran obrazovky" hlavně pro čtení v mém pripade casopisu, novin a knih (neni to zkratka takova ta klasicka nudla).

Ale pokud jak už padlo výše nenapíšeš k čemu chceš tablet používat může být i takový iPad zcela nevhodný a k ničemu.

Tak ja mam uz nejakou dobu iPad (mini) a jsem spokojen, na to ze uz jde o postarsi verzi, baterka drzi, stale dostavam aktualizace, cely OS je svyžný. Pro me je ovladani IOS prave naopak jednoduche a prehledne, takze je to spise invidualni navic tyto iPady uz bezi o proti klasickemu IOS na iPadOS 15 coz prinasi zmeny jak v oladani tak moznostech (kde jsme blize OS typu desktop jak mobile)

Pak jo no, všiml jsem si ze v Cr kdo ma jablko je bran za tupeho a nafoukaneho kokota, ale s tim nic bohuzel neudelam (taky nejsem fanda lidi co vytahuji iPhony stylem poserte se ze me mam Iphone). Konstrukce, HW je v iPAD vic jak uspokujici i pres docela uzavreny system Apple. Hodne na nem ctu, takze pomer stran je pro me dulezity kde iPad ma pomer na cteni idealni.
(V kazdem pripade bych preferoval iPad, jak vyse odkaz na tablet s N-kovym dual-core intelem nebo Athlon na Windows 10 v 3v1 je exluzivne IMHO pro nekoho kdo nespicha a silnejsi povahy)
PS: Ale jak zduraznuji, zalezi co ma uzivatel v umyslu s tabletem delat.

To neřeš, tady na poradně je Apple zakázané slovo. Někdo výše radí notebooky se 2jádrovým CPU, 4 GB RAM a 128 GB pro Windows 10. A pohoda, to nikomu nevadí, ale ty jsi tu za kacíře, přestože tvůj tip je tu zatím nejlepší. :-)

Pro tazatele - rozhodně se vyhnout levným počítačům, jak tu je výše. To je cesta do pekel. Naopak tip s iPadem či tím Samsungem je velice rozumný.

Hodně záleží, jak se bude tablet používat. Pokud je to na surfování pro babičku či dědu, nějaká levná Lenova za polovinu mohou stačit. Pokud to chceš aktivně používat a nebýt z toho naštvaný, tak pak ten iPad či Samsung. Tam už je to jen o preferencích, zda Android či iPadOS. Je to jako na telefonech - iPad je jednodušší, intuitivnější, plynulejší a bude v tomto stavu daleko déle včetně podpory. Samsung nabídne lepší HW a otevřenější systém, kde toho půjde hodně změnit a doinstalovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru