Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SWAN internet - Mikrotik router

Za prve AC2 je urcite lepsi router ako tvoj Asus (aj ked typ si neuviedol).
Pouziva ich aj O2 a kopec inych ISP, ja mam na Mikrotikoch postavenu celu siet a sam mam doma 2xAC2.
Ano je bezne, ze ked ISp doda router neumozni uzivatelovi jeho administraciu a robit to tak aj O2 pri ich nete napriklad.
Urcite nemozes pouzit prvy port, pretoze tento yva standardne rezervovany pre pripojenie netu.
To, ze mozes pouzit len jeden dalsi port je divne, zariadenie je od vyroby spravene tak, ze dalsie 4 porty su v bridge mode, cize je jedno, ktory pouzijes, ale je mozne, ze SWAN si povedal, ze zakaznikovi pusti len jeden port...mozno z dovodu, ze zakaznik si da za to svoj rputer (ako v tvojom pripade) a pobezi to v takomto mode.
Lagovanie nema na 99% nic spolocne s vyemnou routra, je to skor tym, ze ISP bezhlavo ponuka rychlosti, na ktore nema vybudovanu siet.
Ponukat 600Mb/s je blbost, pretoze samotny SWAn ma myslim v SIXe len 10Gb pripoj, cize matematicky ak by chcel garnatovat svojim uzivatelom rychlost v slovenskom nete moze pripojit naraz len 16 uzivatelov...co uz aj sam vidis je hlupost.
To, ze internet laguje je sposobene pravdepodobne pretazenim jeho chrbticovej siete, takze len reklamova, reklamova, reklamovat.
Rada znie, nedavat si zbytocne vysoke programy na net, ktore sam ISP nevie poskytovat, respektive si tym sam kurvi svoju siet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny