Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SWAN internet - Mikrotik router

Nemam pocit, ze by pointa mojho prispevku bola v tom, ci je moj Asus RT-N18U lepsim alebo horsim routerom ako prenajaty router od SWAN. Moj router ma uz peknych par rokov za sebou, aj ked mi sluzil vyborne a v ramci mojich schopnosti a potrieb som si v nom vedel nastavit vsetko, co clovek, ktory pouziva internet aj na nieco ine ako browsovanie potrebuje. Dokonca som aj pisal, ze by som bol ochotny pouzivat len Mikrotik, ak by tam boli mozne aspon zakladne nastavenia (nie som IT expert, ale zas nie som len uzivatelom internetu na browsovanie, mam svoj domaci server, takze sem-tam potrebujem co to v nastaveniach zmenit alebo aspon pozriet).
Na wifi pouzivam mesh, takze je to irelevantne, ale tusim, ze minimalne na wifi je moj stary ASUS lepsou volbou.

Dakujem za info o tej rychlosti, je to naozaj hlupost, ale ta nestabilita rychlosti je zo spomenuteho najmensi problem. Ovela viac mi vadi, ze obycajne otvorenie web stranky, ci stabilne prehravanie videa je po navyseni rychlosti minulostou - (lagy a vypadky), to, ze musim mat obsadene 2 elektricke zasuvky, 2 zariadenia mi zaberaju miesto na stole a ISP mi zobral aj to malo moznosti, ktore boli v administracii predtym povolene.

Nie som teraz doma, takze isty si nie som - ale prvy port mam pripojeny ako internet a myslel som zvysne styri porty, cize 1. internet, 2. PC a 3., 4. a 5. port nefunguje. Ospravedlnujem sa, blbo som sa vyjadril.

Vdaka za odpoved, naucil som sa nieco nove - dal si mi tam zopar velmi zaujimavych tipov na dalsie samostudium, urcite budem pokracovat v reklamovani.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny