Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SWAN internet - Mikrotik router

Takze takto.. router od SWANu ma jednotnu konfiguraciu tak, ze iba jeden port LAN je vyhradeny pre zakaznika, zvysok je TV. Druha vec je, ze mi tvrdili, ze tam maju nastaveny vzdialeny pristup ALE!! toto som zistil, ze nie je pravda, pretoze ked bola porucha, tak mi po telefone hovorili, ci viem urobit toto alebo tamto a povedali mi, ze nevedia sa na ten router pripajat. Aj preto som odmietol ich zariadenie s tym, ze ho nepotrebujem, iba to tam kuri a svieti. Kedze si platim aj verejnu IP kvoli praci a pristupu zvonku cez VPN, tak som ten internet potreboval mat v plnej moci, co ich router neposkytuje. Na ich zariadeni vies nastavit len heslo k wifi a to je vsetko. Akekolvek ine nastavenie, ktore som potreboval, mi odmietli urobit. Vo vysledku teda platim za ich zariadenie, ktore lezi v krabici v sufliku, pripojene mam svoje zariadenie.. jedine pojitko na pripojenie je totiz MAC adresa a tu si vieme nastastie klonovat ;) Cize ak budem mat novy router, mozem ist napriamo a nepotrebujem dalsie topne teleso navyse.
Musim ale dodat, ze nie som zakaznikom TV, cize preto som mal tu vyhodu obist ich router. Ak by som mal TV, nebolo by to mozne, kedze traffic pre TV sa deli prave v ich mikrotiku.
Dnes mi volal swan opat kedze mi konci viazanost, tak ked mi budu volat znovu, vyzistim viac informacii ake ma moznosti znaly zakaznik.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny