Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypnout Bitlocker na starých discích po havárii základní desky

Potřebuji ta data vytáhnout do pondělí, v pondělí nejpozději, klienti mě už upomínají s prací a já si detailně nepamatuji, co jsem tento týden vyřídil a co ne. Potřebuji s těmi daty pracovat, na tom disku jsem měl úložiště datové schránky a emailového programu, ve kterém si označuji tagy vyřízené/nevyřízené. Mám sice zálohu, ale bohužel z prosince. Maily mám na mailserveru, ale tam nejsou ta označení. Prostě potřebuji problém řešit operativně. I kdybych se nyní rozhodl koupit nový počítač, k čemuž asi opravdu dojde, pár dní mi bude trvat, než si sestavím konfiguraci, všechny kompenenty také nejsou k dostání ze dne na den a potom několik dní montáž, takže v lepším případě budu mít nový počítač do jednoho - dvou týdnů.

Samozřejmě mě tato zkušenost přivádí na myšlenku, že do budoucna asi budu muset více data přenášet do cloudu, pokud by k podobné situaci znovu došlo, abych mohl operativně pokračovat v práci i bez stolního počítače. Chybama se člověk učí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny