Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google - na vaši aktivitě je něco neobvyklého,co s tím?

Zobrazuje se mi to u jednoho mnou zapomenutého účtu. Chci založit YouTube kanál. Na tomhle zapomenutém jsem náhodou našel dost odběratelů za video, které jsem tam třeba před deseti, možná více lety, nahrál.

Můžu se přihlásit, můžu mazat i nahrávat videa, můžu všechno. Problém nastane, pokud chci změnit heslo a jméno (čili do té doby dokud tohle nevyřeším je kanál nepoužitelný). Zobrazí se tam tahle hláška. Číslo nemám už hodně moc let co tam je to je jedna věc, druhá věc je,že sekundární e-mail mám, jenže to zobrazuje jen možnost ověření přes číslo.

To číslo jsem i z toho účtu smazal, i to mě pustilo. Dal jsem si tam svojeenove a ověřil, zabezpečil ten účet. Ale přesto tam vyskakuje tohle a chce ověřit přes staré a již smazané číslo. Jak postupovat a kanál zachránit?

Nechci dát svoji práci do kanálu, aby mi pak Google třeba nedovolil se z ničeho nic ani přihlásit třeba.[url][/url]

Předmět Autor Datum
Už se to zde řešilo. Spoj se telefonicky s Googlem.
Kyncl 31.01.2022 16:45
Kyncl
Pozri sa tam nižšie - je tam predsa ešte napísané "Další způsoby ověření"... - skúšal si to? Istotne…
yYy 31.01.2022 16:54
yYy
To právě že ukazuje jen číslo
Mmmaaa 31.01.2022 17:50
Mmmaaa
Teď jsme změnili i heslo a všechno OK, ale pořád to chce i přesto to staré číslo. Pakárna
Mmmaaa 31.01.2022 18:11
Mmmaaa
Gůůgl je paranoidní. A čím dál víc. Takhle jsem přišel o jeden účet. Ten zmetek si prostě vzal do hl… poslední
Rce 31.01.2022 23:14
Rce

Pozri sa tam nižšie - je tam predsa ešte napísané "Další způsoby ověření"... - skúšal si to? Istotne ti dá i iné možnosti - sekundárny e-mail, kontrolná otázka, záchranné kódy.

Gůůgl je paranoidní. A čím dál víc. Takhle jsem přišel o jeden účet. Ten zmetek si prostě vzal do hlavy, že musí ověřit, že jsem to já a chtěl něco poslat na tablet, který už je dávno v popelnici a nedal si to vymluvit. Podpora Google mne prakticky poslala do prdele. Naštěstí jsem tam nic důležitého neměl, tak jsem si založil nový účet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru