Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem iPad - má smysl pro čistokrevného Windowsáka?

Rozhodně má smysl. Používám Windows, Android a mám tenhle základní iPad o tři generace starší (2018), základ s 32 GB, pouštím na tom Netflix, filmy z NAS po síti, prohlížím internet v Chromu, občas prohlížím PDF.
Budeš si muset vytvořit Apple účet, tomu se nevyhneš, stejně tak si na Androidu musíš vytvořit Google účet, pokud ho už nemáš, aby dával smysl a šly stahovat aplikace z obchodu. Pokud používáš nějaké Google služby, jdou používat bez problémů i tam, v obchodě jsou aplikace - Disk, Fotky, Kalendář a další.

Při výběru jsem začal u tabletů s Androidem, cenovka cca 6000 a skončil sem u iPadu. Smysl to dává z víc důvodů:
- podpora; Nečekám, že je tablet až tak spotřební zboží, jako třeba telefon, necháš si ho dlouhé roky. Ten můj 4 roky starý má aktuální verzi systému, další dostane taky a stále není nejstarší podporovaný. Tohle bych na Androidu neměl, rozhodně ne v téhle cenové hladině, u levnějších už vůbec.
- na to, že to je Apple, dává smysl i finančně; I v porovnání s Androidy vychází "levně" - levnější tablety konkurence mají ústupky jako nic moc displeje a Unisoc procesory, tělo z tenkých plastů. Tohle je sice vzhledově starší hardware, ale funkčně a zpracováním bez výhrad.
- možnosti příslušenství, koupíš na to všechno, kryty, klávesnice, ochranná skla

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny