Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalý download

Zdravím, mám problém s download rychlostí internetu. Internet mi jede většinu dne v pořádku, ale třeba 2-3 hodiny mám prostě download speed 1Megabit za sekundu i přes to, že placeno mám 20Megabit. Zkoušel jsem se obrátit na služby internetu, kabely vyměněny, router vyměněn, ale problém stále zůstal. A nejde ani o připojené další zařízení, internet je pomalý i při připojení pouze jednoho zařízení. Divné je to, že download je pomalý, ale upload jede stále normálně. Chtěl bych tak poprosit, zda někdo neví co s tím. Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zkus napsat srozumitelně, ve kterých hodinách je net pomalý. tipuju 19-21, kdy rodiče žerou brambůrk… poslední
lední brtník 03.02.2022 00:43
lední brtník

zkus napsat srozumitelně, ve kterých hodinách je net pomalý. tipuju 19-21, kdy rodiče žerou brambůrky u telky a pionýři stahují půlku internetu a u toho puštěné videa, to je klasická špička.
potom napiš, co je to za obec. na připojení tolik nezáleží, v těch malých prd... na tom budou všichni stejně.
ale výsledky z nějakého testu rychlosti sem dát orientačně můžeš, hlavně z doby kdy je to pomalejší. např. lupa / dost depresívní ping / čtú mi ukazuje 5x nižší ping??
na druhou stranu: jestli sídlíš v paneláku, sosáš domácí wifi přes 2-3 zdi a máš na stejném kanálu silnější rušení od sousedů, pak je nastavení špatně u tebe. sw pro notebuk, foun.
a jestli chceš, udělej si výpis příkazu...

tracert nix.cz

...a uvidíš, přes kolik poskytovatelů a s jakým zpožděním se k tobě dostane spojení a že víc přeposílání není víc adidas.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru