Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prepojenie tabletu s pc

Mám tablet Lenovo P11 i s klávesnicou a potrebovala by som nastaviť prepojenie môjho pc (windows 10) s tabletom tak aby som sa mohla napojiť (bez káblu) na môj pc z tabletu a pracovať v pc - ovládať pc. Vlastne taký "TeamViewer", ale doma napr. cez wifi len z izby do izby. Dá sa to? Ako to urobiť? Ďakujem za odpoveď.

Předmět Autor Datum
RDP neboli vzdalena plocha by ti mohla vyhovovat. Jde o sluzbu která je soucasti windows a pro Andro…
HPET 03.02.2022 02:28
HPET
To som skusala cez system windows 10 a prepojenie vzdialenej plochy a vypisalo mi to, ze moj windows…
Bea87 03.02.2022 02:40
Bea87
Nejspíš to děláš blbě ... to "Vzdálené ovládání" musíš povolit na W10 (Nastavení, Systém, Vzdálená p…
dsa 03.02.2022 06:42
dsa
Ano, zle som to mala nastavene, uz mi to ide. Dakujem. poslední
Bea87 04.02.2022 23:04
Bea87

To som skusala cez system windows 10 a prepojenie vzdialenej plochy a vypisalo mi to, ze moj windows 10 nejde prepojit so vzdialenou plochou a hned mi to tam hodilo nejake dokupenie programu. Skusala som i nainstalovat i google remove desktop v pc i na tablete a prepojilo to obrazovku, ale nedalo sa to v tablete ovladat tak aby som mohla pracovat. Zrejme tymto sposobom sa da max. pozerat filmy z pc v tablete. Som laik. Zda sa mi zbytocne kupovat TeamViewer ked to potrebujem len na doma. Nejde nejake prepojenie cez wifi? Myslela som ze vytvorenim domacej siete, ale vo windows 10 to uz nejde.

Nejspíš to děláš blbě ... to "Vzdálené ovládání" musíš povolit na W10 (Nastavení, Systém, Vzdálená plocha, musíš být Správce) a na Android doinstalovat potřebnou aplikaci a pak se z ní připojit k té "Vzdálené ploše".

Možná to vyžaduje MS účet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru