Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem migrace dat uctu google

ahoj vsem,

rad bych se poradil ohledne migrace dat v uctech google. lecos jsem precetl v navodech na internetu, presto mam dve veci, ve kterych nemam jasno a proto budu rad za kazdou dobrou radu. jak jsem zjistil, kdybych migroval z gmailu na gmail, situace je pomerne snadna. bohuzel, mam jiny pripad. oc jde:

1. data migruji z vlastni domeny do noveho uctu gmail. dle navodu na interetu mam jit do nastaveni v gmailu a jit do ucty a import a tam importovat postu a kontakty. jak jsem rekl, kdyby to bylo z gmailu do dmailu, funguje to. ale pokud zadam svuj email na vlastni domene (mam ji pod googlem), vyskoci na me hlaska, ze to chce samozrejme heslo a take hlasku:

Gmail nerozpoznal váš server POP. Údaje o serveru POP prosím zadejte níže.
Uživatelské jméno pro POP server:
Server POP:
Port: 110 Upravit

predpokladam, ze jmeno je nazev uctu, cili emailova adresa na vlastni domene ale zbytek nevim. zkousim co me napadna: napr. pop.gmail.com, ale jiste nevim, kazdopadne k nabidce kopirovani nedoslo. navite, co by mohlo pomoci?

2. budu mit tedy novy ucet google. pouzivam android. predpokladam spravne, ze prijdu o veskere aplikace a budu je muset znovu nainstalovat pod novym uctem?

dekuji moc

Předmět Autor Datum
Ty nemas u seba rozbehaneho ziadne postoveho klienta a maily z toho tvojho uctu si vyberas cez web?… poslední
fleg 06.02.2022 12:15
fleg

Ty nemas u seba rozbehaneho ziadne postoveho klienta a maily z toho tvojho uctu si vyberas cez web?
Pokial ano poziadaj toho, ktori spravuje domenu/webhosting, aby ti prezradil nastavenie postoveho servera.
Zvycajne to byva napriklad pop3.tvojedomena.cz alebo mail.tvojadomena.cz a pod.
Pozor dost serverov uz nepouziva nesifrovane spojenie, cize port 110 ti fungovat nebude a budes musiet zvolit ssl pripojenie a prislusny port (zvycajne 995).

2. budu mit tedy novy ucet google. pouzivam android. predpokladam spravne, ze prijdu o veskere aplikace a budu je muset znovu nainstalovat pod novym uctem?

Pokial sa ti podari premigrovat data z jedneho uctu na druhy tak nie tak celkom...v zavislosti od toho, ci dana aplikacia je viazana na tvoj predchadzajuci google ucet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru