Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto NOVÉ AKTUÁLNÍ:Oprava Nokie 3410 nebo aspoň vytažení kontaktů

Dobrý den,

(založil jsem nové téma proto, že v předchozím byly některé informace zastaralé (mobil se mi povedlo přimět aspoň k úvodnímu testu LCD) nebo mylné (z důvodu mého nedostatečného pochopení některých interních věcí ne úplně běžně známých), tak aby to zbytečně nikoho nemátlo a aby se radilo k věci a neřešily se mé chyby v textu, neodcházelo od tématu).

používal jsem mobil Nokia 3410, protože mi pro mé mobilní potřeby vyhovoval a fungoval dlouho spolehlivě a OK.

Najednou se z ničeho nic začal po určité době sám vypínat (myslel jsem, že baterka), ale vždy šel normálně zapnout a používat dál. Pro jistotu jsem stihl zazálohovat aspoň část důležitých dat (=kontaktů, nic moc jiného tyto mobily ukládat neuměly a nic jiného jsem v něm ani neměl).

Najednou mobil začal dělat toto: Po zapnutí se normálně rozsvítilo podsvícení, test LCD displeje (rozsvícení a zhasnutí všech pixelů) proběhl taky normálně v pořádku, potom by mě měl telefon vyzvat k zadání PINu, ale místo toho jen zůstalo svítit podsvícení a na displeji se vůbec nic neobjevilo i třeba 10minut.

Prosím Vás, potřebuji hlavně vytáhnout a zálohovat kamkoliv všechny kontakty z interní flash paměti telefonu (ne ze SIM, ta je OK, mám kontakty i v paměti telefonu, ty potřebuji), o mobil jakožto hardware mi zase tolik nejde (i když taky by bylo lepší mít ho zase funkční, ale není to tak důležité, jde mi hlavně o ty kontakty).

Vnější zavinění závady je vyloučeno, s mobilem jsem zacházel vždy opatrně a šetrně, žádné: bouchání, padání, mechanické namáhání, voda, vlhkost, kapaliny, abnormální teploty ani vlhkosti, nadměrné mag. pole, chemikálie, špína, prach, ... závada se projevila najednou sama od sebe.

Kde může být chyba?

Děkuji.

Kdyby každý kvůli nové informací zakládal nový dotaz, to asi není dobrý nápad. (host)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru