Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automatické doplňování slov Excel

Ahoj, pracuji v Microsoft Excel Online, zapisuji údaje do tabulek. Na začátku listu se mi vždy slova doplňují, stačí napsat prvních pár písmen. Po několika řádcích se ale doplňovat přestanou. Nevíte někdo, jak na to prosím? Píšu náhodně slova, takže nemůžu třeba jen potáhnout rámeček dolů, v nastavení jsem nic podobného nenašla. Na dalším listu se to zase stejně opakuje. Může to být tím, že část tabulky si kopíruji a pak do ní údaje píšu? Píšeme do tabulky několik lidí najednou, tak se bojím, abych to ostatním nějak nepokazila.
Děkuji moc :-)

Předmět Autor Datum
Slova se doplňují teprve až v případě, pokud je nalezená jednoznačná shoda začátku slova v některé b…
host 14.02.2022 18:00
host
Díky za odpověď, ale bohužel o tento problém se nejspíš nejedná, můžu napsat celý slovo bez poslední…
Verča99 14.02.2022 18:11
Verča99
No jestli si seš jistá.... Tak co třeba tohle? https://docs.microsoft.com/cs-cz/office/troubleshoot…
host 14.02.2022 18:15
host
Nieje to obmedzenie ms office for web verzie ? Vzhladom na to,že na dokumentoch pracuje množstvo lud…
audax mobile 14.02.2022 20:55
audax mobile
A nemáš náhodou v stĺpci aj prázdnu bunku? Ono to totiž pracuje len v súvislej oblasti dát... poslední
robert13 15.02.2022 10:39
robert13

Slova se doplňují teprve až v případě, pokud je nalezená jednoznačná shoda začátku slova v některé buňce výše.

Když budeš mít např. slovo AUTOBUS a AUTOMAT, začneš psát AUTO, tak se nedoplní nic, protože Excel netuší, které z těch dvou slov to bude. Teprve když napíšeš AUTOB, tak se doplní AUTOBUS.

Díky za odpověď, ale bohužel o tento problém se nejspíš nejedná, můžu napsat celý slovo bez posledního písmene a nedoplní se to. :-( Jak říkám, na začátku vše funguje normálně, zhruba prvních 60 řádků se doplňuje, pak se přestane rozbalovat taková ta nabídka a nic se nenabízí a nic se nedoplní.

Nieje to obmedzenie ms office for web verzie ? Vzhladom na to,že na dokumentoch pracuje množstvo ludí,velmi rýchlo sa vyčerpá kapacita možností free web verzie,plnohodnotne obvykle všetko funguje len v predplatenej ms office 365,ms office 365pro alebo vyššej verzie ms office s permanentnou licenciou....pri free web verzii sú nejaké obmedzenia v množstve spracovávaných súborov,v množstve vytváraní riadkov etc,nepamätám si z hlavy konkrétne veci,ale viem že nejaké obmedzenia tam sú,inak by nemal zmysel ponúkať predplatné na ms office 365,alebo ponúkať vôbec platené ms office....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru