Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kvalita zvuku je horší pri aktivním mikrofonu - bluetoth sluchátka

Ahoj, mám sluchátka https://www.lamax-electronics.com/cz/bluetooth-audio/noisecomfort-anc/ a když s někým volám, kvalita zvuku je otřesná. V pc mám nějaký "neznámý" bluetoth dongle, může to být tím? Našel sem na netu že tak prostě bluetoth funguje, ale to si s tím pak nezahraji žádnou hru s kámošema, takovej zvuk je k ničemu.

Jde s tím něco udělat? Třeba koupit lepší bluetoth dongle? Jaký? Mám win 11, díky.

Předmět Autor Datum
A jaká je kvalita zvuku, když to použiješ třeba s mobilem?
Wikan 18.02.2022 11:43
Wikan
Nepomuze ti nic. Bluetooth ma dva profily a to sice headphones (bez mikrofonu) a headset (s mikrofo… poslední
RedMaX 18.02.2022 22:37
RedMaX

Nepomuze ti nic.

Bluetooth ma dva profily a to sice headphones (bez mikrofonu) a headset (s mikrofonem). Prepnutim do profilu s mikrofonem se ve Windows aktivuje horsi kodek, horsi parametry zvuku a tudiz je to na kvalite znat a na hrani her s kamosema to proste neni vhodne.

Trochu by mohlo pomoct, kdybys koupil dongle s BT5, protoze i sluchatka mas BT5 a v tomto novejsim standardu mas sirsi pasmo a lepsi kodeky. Nejsem si ale jist, jestli to Windows uz umi pouzit, jestli proste ovladac BT ve Windows bude z BT5 tezit.
Kazdopadne ty sluchatka maji moznost pripojeni pres 3,5mm Jack, tak proste u hrani her s kamarady s mikrofonem pouzivej to a mas razem lepsi kvalitu zvuku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru