Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém displeje notebooku lenovo g700

Ahoj, mám problém s displejem notebooku Lenovo g700. Po spuštění jsou na části displeje rozlite barvy, které po několika minutách mizí postupně směrem dolů a pak je displej v pořádku. Někdy jsou rozlite do této výšky viz. Screen někdy jsou téměř až u horního okraje. Externí monitor problém nemá. Zajímá mě, jestli pomůže výměna displeje nebo jestli to může být v kabeláži nebo někde jinde.

Děkuji

Předmět Autor Datum
Keďže ext. monitor ide bez problému - vylučuje to chybu GK. Takže zuostávajú len dva možné chyby. Sa…
yYy 11.03.2022 10:46
yYy
tak jsem to rozebral komplet, složil na stole .. a hýbání kabelem u konektorů na to vliv nemá ... vy… poslední
oxbow 11.03.2022 12:39
oxbow

Keďže ext. monitor ide bez problému - vylučuje to chybu GK. Takže zuostávajú len dva možné chyby. Samotné zobrazovadlo (tiež by som vylúčil) alebo prepojenie flexi káblom z MB na display. Tomu sa skôr prikláňam.
Keďže sa tento model už asi nepredáva - teda je starší - reklamácia by nemala úspech (ovšem - ak ešte neubehli 2 roky - treba skúsiť) - potom zostáva servis, alebo selfrepair - zistiť a zohnať si podľa PRESNÉHO modelového označenia flexi kábel a otvoriť a vymeniť.

tak jsem to rozebral komplet, složil na stole .. a hýbání kabelem u konektorů na to vliv nemá ... vypadá tak tak jako na screenu, pokaždé trochu jiné barvy a během třeba 10 sekund to zmizí ať s kabelem hýbu nebo nebo se toho ani nedotknu (dříve to bylo přes celý monitor a trvalo to třeba několik minut než se obraz ustálil ... když notebook vypn ua hned zapnu, tak tam barevné pruhy nejsou ... když nechám minutu vypnutý, pak zapnu, tak tam zase pruhy jsou...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru