Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní notebook

Notebooky obecně na hry nejsou nejlepší nápad a má to celou řadu důvodů. Prvním je prostorová úspornost, ze které vyplývá horší chlazení.
17" displej je spíš nadstandard (ale pořád nic tak velkého), běžných je 15" prostě proto, že na přenášení je to tak akorát (velikost zhruba A4 nebo letter), 17" už chce větší brašnu.
KDyž jsem asi tak před půl rokem vybíral nový notebook, ne na hry, ale na náročné výpočty, tak jsem na základě konzultací s několika lidmi orientovanými v aktuální nabídce vybral dell Vostro. Mám proti němu sice celou řadu připomínek, ale jinak myslím, že jsem vybral dobře. Právě i chlazení se při výběru docela řešilo (prý je u levnějších notebooků zlozvykem používat pasivní chlazení, což je sice dobré třeba pro údržbu, ale moc tepla se tak odvést nedá a takový notebook nemůže poskytovat větší výkon), pamatuju si, že dalo docela práci hledání toho, jak je chlazení vyřešené (u spousty modelů fotografie příslušných partií chyběly).
Názor na značku Acer se tu už probíral mnohokrát, ale musím uznat, že acer travelmate nám v práci šlape spolehlivě od roku 10 ne-li déle (musel bych se podívat na inventární kartu pro přesný rok). Narozdíl od HP, kterých máme několik a nějaký ten servisní zásah si za ta léta vyžádaly (dost brzo odešla baterka (jednomu kolegovi snad do půl roku), disk taky vyžadoval výměnu (vadné sektory se na něm už příliš množily), a řada dalších většinou drobností).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...