Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejsou posílat sms ani po výměně SIM karty, záhadné..

S odborností personálu O2 mám opakovaně pouze špatné zkušenosti. (Nejstarší pocházejí ještě z dob, kdy si říkali Telecom a ostatní jim říkali Tele-Necronomicon. Pak se různě poslučovali a já po několika letech v domnění, že se něco zlepšilo se na ně s něčím obrátil a spálil se znova. A po několika dalších letech zas ... )

Posledně jsem tam kupoval modem s kartou pro datové připojení počítače k internetu (jako v lese, u rybníku, na cestách ... ) - takhle jsem to na prodejně specifikoval, oni mi tam nabídli pár možností, tak jsem jednu vzal.
Doma jsem to rozbalil, připojil, nefungovalo. Prošel jsem jejich webovou poradnu, vyzkoušel co šlo, nefungovalo. Zagooglil, vyzkoušel, nefungovalo. Modem se sice hlásil, ale data nechodila.
Zavolal jsem jejich helpdesk, vyzkoušel, co mi radili, nefungovalo. Volal jsem znova, radili něco jiného, nefungovalo, pak to zkoušeli házet na všechno možné na mé straně, ale chyba zjevně byla někde od USB konektoru dál na jejich straně.
Po týdnu telefonátů a pokusů a eskalací nakonec někdo na podpoře zjistil, že by to asi fungovalo líp, kdyby na té kartě v tom modemu byla povolená data, nikoli jen hlasové volání, ale že to neumí udělat. Bingo!

Tak jsem řekl, že o internet od nich už fakt nestojím a chci to vrátit a peníze zpět.

Začalo další kolo, kde mě posílali od čerta k ďáblu, tuhle zmršeninu, která od samého začátku neměla šanci fungovat nedokázali stornovat. Helpdesk po mě chtěl nějaké číslo z prodejny, na prodejně zase tvrdili, že mi to musí vystavit helpdesk, helpdesk zase, že prodejna, problém nesmírný.

Nakonec jsem zajel na tu prodejnu, že ať to tam vyřeší, oni, že potřebujou to číslo od helpdesku. Tak jsem jim řekl, ať tam zavolají a vyřídí si s nima, kdo mi to číslo má dát. Oni že na helpdesk nemůžou z prodejny volat. Tak jsem zavolal já, že mi na prodejně nabídli a prodali principiálně nefunkční balík "datový modem + karta s vypnutými daty" a teď to nechtějkí vzít zpátky bez nějakého čísla, co mi podle nich má vystavit helpdesk. Helpdesk samozřejmě, že mi to musí dát prodejna.
Já na to, že mi prodejna tvrdí, že helpdesk. Oni, že prodejna "se mýlí", tak jsem jim oznámil, že právě jsem to s prodejnoui řešil, že to nejsou v rámci firmy schopni vyřešit sami a tak že tedy používám vlastní telefon, když jejích telekomunikační firmě nefungují vnitřní linky. A že jim dám prodavače na ucho, ať si s ním teda vyřídí, kdo je v téhle firmě zodpovědný za vydání toho čísla , bez kterého to nejde dořešit, že já to celé kolečko zkouším už po čtvrté a pořád mě jen přeposílají tam a zpátky. A že by možná pomohlo, kdyby si uvědomili, že nejenže je tento rozhovor nahrávaný pro zkvalitnění jejich služeb, ale že hlavně stojím v jejich prodejně, mluvím nahlas a za mnou je fronta lidí, co tuhle telenovelu se zájmem poslouchají. A předal jsem telefon prodavačovi. Po krátkém rozhovoru mi telefon vrátíl a vystavil požadovaný papír na zrušení smlouvy a vrácení peněz. Zřejmě to najednou nějak šlo.

No, takže jsem odešel z prodejny já (s konečně vyřešeným problémem vrácení peněz), že si internet pořídím někde jinde, kde ví, co dělají. A taký odešla celá fronta, protože show skončila a asi si tam už nikdo z nich najednou nechtěl ani něco koupit, ani nechat něco poradit.

A protože to bylo už po kdoví kolikáté a stále se za ta léta nedokázali vzpamatovat a fungovat příčetně, tak jsem se zařekl, že už od nich nevezmu nikdy nic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny