Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejsou posílat sms ani po výměně SIM karty, záhadné..

S O2 jsem definitivně skončil, takže ani emaily na ně už nepotřebuju. S tím modemem to bylo trochu speciální tím, že jsem ho potřeboval používat na Linuxu a předtím jsem to nezkoušel.

Ono je to principiálně jedno, protože USB protokol je definovaný dost jasně a mě se s modemem dařilo komunikovat (komunikaci jsem viděl a vše šlo předpokládaným způsobem až do zalogování, kde to spadlo - teď už vím, že to spadlo, protože tarif bez dat), ale nebyl jsem si jistý, jestli tam nemají nějaké další zádrhele jako nestandardní AT příkazy, nebo potřebu ještě něco inicializovat při navazování spojení. Proto jsem to řešil s jejich podporou a proto jsem se nakonec dostal k informaci (po týdnu! všemožných výmluv) že data nejdou protože nejsou povolená.

Sakra, když si uživatel stěžuje, že jde všechno, jen nejdou data, tak se snad podívám, jestli je třeba nevyčerpal, nebo je nemá zakázaná ... ne, tam jsem měl kdovíkolik hovorů s helpdeskem a techniky, než někoho napadlo se podívat, zda mi ta data vůbec můžou z jejich strany chodit ... přitom teleonní číslo té karty a číslo smlouvy chtěli POKAŽDÉ a v té smlouvě to muselo být na PRVNÍ stránce!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny