Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaká je situace okolo Google e-mailů na vlastní doméně?

V lednu internetem proletěla zpráva, že Google končí s e-maily na vlastní doméně pro osobní použití, resp. bude skrz Google Workspace nabízet e-maily pouze pro firmy. E-maily prý měly skončit v květnu, že pak Google e-maily vypne.

Od té doby jsem nikde nezaznamenal, jestli to tak skutečně bude, protože se blíží květen a já Google Apps For Your Domain používám od roku 2009, tak samozřejmě po takové době člověk nemá ochotu něco měnit, jednak jsem si zvykl, jednak tam mám e-maily za 13 let.

Ta služba byla dost populární a prostě květen se neúprosně blíží a hledám alternativu. Určitě zde bude někdo ve stejné situaci, jak to budete řešit?

Vzhledem k tomu, že jsem si na Gmail zvykl, tak bych neměl problém za to platit (stejně si platím Google Drive), ale pokud jsem pochopil správně, tak má Google zájem jen o firemní zákazníky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děkuji za tip na článek na Živě, v minulosti jsem na něj narazil, ale aktualizovali ho. Úplně ale ne… poslední
Jark6 08.04.2022 10:27
Jark6

Děkuji za tip na článek na Živě, v minulosti jsem na něj narazil, ale aktualizovali ho.
Úplně ale nerozumím, co mám dělat. Mám čekat, jestli od Googlu přijde nějaký email, kde (asi) bude odkaz s aktivací, nebo se mám do toho Workspace sám aktivně zaregistrovat? Neprošel jste si tím procesem už někdo prosím? Na webu píšou, že klienty převádí postupně, ale na detailnější popis jsou skoupí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru