Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní pc sestava

Na HW a výkonnostní parametry jsou tu znalci, tak snad poradí.
Je třeba si co nejvíce načíst, psát si během samostudia poznámky, sepsat si dotazy a pak to sem dát.
Někdy je to dřina. Pokud se člověk dobře a chytře zeptá, tak to ušetří čas všem.

Napsal jsem to jen abych předal zkušenost a umožnil jiný úhel pohledu, protože tohle je o nemalých penězích a je třeba si to dobře připravit a vyjednat. Pokud to bude skládané svépomocí, tak je možnost nakoupit u více obchodníků. Třeba se tu někdo vyjádří, že z hlediska záruky je vhodné to vzít od jednoho prodejce.

Sepsal bych si více HW scénářů osazení, připsal jejich konkrétní ceny a požádal o individuální přenacenění. Když vidím, jak se s cenami manipuluje, tak často vidím zloděje. Přiliš nevěřím nízkým maržím, takže předpokládám, že je tam prostor pro úpravu ceny.

---------------
Ještě dodatek ke spotřebě drahé elektřiny. Těžko říct, co s námi v tomto směru bude dále. Určitě bych zohlednil energetickou náročnost. Možná to nakonec vyjde tak, že nákup bude odložen na lepší čas. Znám to z minulosti u sebe, touha, chtění... a když se podívám zpět, tak bych se na hry vykašlal a spíš se snažil něco naučit. Nejlépe něco, co umožní dobré profesní působení a vyšší výdělek. Kdybych mohl, dost věcí bych udělal jinak. Nechci kázat moudra, to jen pár pohledů i z té duševní stránky na "to musím mít hned teď". Jinak ať si každý dělá co chce... čas vždy ukáže více a dá odpovědi...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny