Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to různé. Měl jsem myš Logitech M215. Domníval jsem se, že mizerná kvalita baterek, myš po týdnu-…
Rce 23.04.2022 02:57
Rce
Proč házíš s novou myší a nejdeš evidentně vadnou myš reklamovat? ::) Naschval jsem projel recenze t…
RedMaX 23.04.2022 09:07
RedMaX
Tu jsem bohužel měl ve škatuli asi 3 roky, než se dočkala používání. Nejdřív jsem měl podezření, že… poslední
Rce 25.04.2022 00:15
Rce

Je to různé. Měl jsem myš Logitech M215. Domníval jsem se, že mizerná kvalita baterek, myš po týdnu-dvou chcípla. Vyskočila mi před nos cedule PowerManageru, že je málo šťávy a po chvíli zdechla zcela. Když jsem prubnul několikero druhů baterek, zkusil jsem, jak daleko tou myší dohodím. Koupil jsem za cca 300 bezocasou krysu CANYON CMSW21DG (v eShopu Datartu). Zdá se, že baterky tam vydrží podstatně déle, ale na závěry jí mám teprve 1 měsíc. Co jsem ale chtěl vyzdvihnout (mimo 7 tlačítek) je to, že se automaticky vypne, když vypneme počítač (ztratí signál z rádiového špuntu v USB) a po naběhnutí počítače se zase zapne.

Proč házíš s novou myší a nejdeš evidentně vadnou myš reklamovat? ::) Naschval jsem projel recenze té Logitech M215 a lidi uvádí, že má dlouhou výdrž na baterii. Sice to nespecifikují více, ale počítám, že při 14 denní výdrži by to nikdo nenapsal.

Tu jsem bohužel měl ve škatuli asi 3 roky, než se dočkala používání. Nejdřív jsem měl podezření, že jsou mizerné žluté Tesco baterie. I s lepšími mi Power managnement hlásil vybité baterie (a myš svítila nahoře červeně). Fakt po 14 dnech v bez šťávy. A pak jsem jí vždy na břiše vypínal, stejně nevydržela. Asi máš pravdu, že to byl nějaký vadný kus. No, už se proletěla vzduchem. Dá se s ní hodit docela daleko (samozřejmě, ve sběrném dvoře :-)).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru