Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nová technológia zobrazovacích panelov QD-OLED

Určite to stojí aspoň za zváženie :-)

42" a možno aj ten 48" variant by nemusel byť zlou voľbou. Pôvodne som zvažoval 30-35" rozsah ale ak som sa doteraz ohľadom obrazoviek niečo naučil tak väčšia obrazovka je vždy lepšia. Ten štandardný naratív keď si niekto kúpi nový monitor/TV/mobil ktorý je väčší ako predošlý a tá myšlienka v hlave že je to maximálna veľkosť a väčší nie je potreba práve naopak že je to totálny endgame a nikdy nič väčšie už kupovať netreba. To zrejme nie som sám kto to pozná :D
Začne sa pri 24", pokračuje sa na 27", potom neskôr 32-34" až to skončí u 48". Hovorím si či nie je rozumnejšie ušetriť celý postup a rovno skočiť do cieľa ku 48".

Píšeš že je dobré mať stôl s dostatočnou hĺbkou a toto je možno trocha problém že by som musel meniť aj nábytok. Mám štandardný pracovný stôl s hĺbkou 60cm. Monitor mám 24" od očí 60cm a bolo by možné osadiť 48" monitor rovno na stenu na fixný slim držiak ktorý by bol od steny 2cm a teda by som na 48" plochu pozeral zo vzdialenosti 85cm. Nemám tušenie či to stačí na pohodlné používanie takto veľkého monitora ale z aktuálneho rozloženia je to maximálna vzdialenosť aká by bola možná.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny