Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rakuten TV pozná že používám VPN

Fakt mi nejde do hlavy, jak tajta vec pozna ze pouzivam VPN kdyz jsem jich vyzkousel 20 free od popularnich od nepopularnich a dalsich sto serveru na placene.

Chci koukat na film s nemeckymi titulky, ale ty ma k filmu jen Rakuten v nemecke verzi stranky, kde musim mit nemeckou IP abych ji mohl pouzivat. Nevi nekdo jak to ojeb*t? Prej ty dnesni "moderni" technologie ktery se zneuzivaji k cenzure nebo hazeni klacku pod nohy umi zjistit lokaci z cookies ale ty ja mazu. Jasne muzu se podivat na jinej film, ale tady si pamatuju vsechny konverzace v cestine.

Fakt mi prijdou inteligentni ty stranky, ze nikomu nedochazi ze by meli vic platicu, kdyby davali titulky k filmum, nebo je aspon neblokovali lidem ktery se chteji podivat za davnou rodinou a musi se trochu naucit jazyk. Kdo pouziva titulky ve filmu kde je dabing v rodnem jazyce by me taky zajimalo.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neorientuji se v problematice ale něco takového umí proxy. Píší na wiki: Obcházení filtrů a cenzury… poslední
čumil old 05.05.2022 19:49
čumil old

Neorientuji se v problematice ale něco takového umí proxy. Píší na wiki:

Obcházení filtrů a cenzury
Pokud cílový server filtruje z nějakého důvodu klienty kterým poskytuje svůj obsah, použitím proxy serveru lze často taková omezení obejít. Některý obsah na internetu může být například dostupný pouze pro určité země nebo z nějakého důvodu není možno se k němu dostat opakovaně. Tato omezení jsou často implementovány filtrováním IP adresy klienta. Je-li však provoz klienta směrován nejprve do proxy serveru a až ten posílá požadavky do internetu, vystupuje pak klient v internetu právě jako proxy skrz které se ptá. Zřetězením proxy serverů se pak klient na počátku stává směrem zpět téměř nedohledným.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru