Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows loaduji "defaultne", "jako nove" bez osobniho nastaveni

Zdravim,

uz asi rok mam instalacku Windows XP SP1, casto defragmentuji, staram se o PC, delam antivirove testy kazdych 14 dni, mam firewall (antivir i firewall od Comodo). Pouzivam WindowBlinds na zmenu GNU Windows, doted vse fungovalo bez problemu. Dnes mi pri hrani narovne hry zatuhnul notebook, takze jsem musel natvrdo vypnout (dlouhym podrzenim tlactika pro vypnuti/zapnuti). Po nabootovani jsem se normalne dostal do logonu, jenze po zadani hesla trvalo podezrele dlouho "Načítání osobního nastavení". Nakonec se nejspis nenacetlo, protoze se hlaska zmenila na "osobní nastavení...".

Nakonec se Windows nacetly, defaultni pozadi kopcu, defaultni Windows tema. Nabehly veskere aplikace (antivirus, proxy, firewall) spravne, ale zmizela vetsina ikon z plochy (vsechny ty, ktere byly nainstalovane jen pro tento ucet - ikony ktere jsou viditelne na vsech uctech jsou ok). Take uplne zmizel panel rychleho pristupu. Take mi zmizely bookmarks, a nastaveni Opery (a vsech ostatnich prohlizecu).

Okamzite jsem zkontroloval Data aplikaci, a vse se tvari tak jak ma. Jakekoliv napady uvitam...

Hardware:
Procesor Pentium M 1,7 GHz
RAM 1,5 GB
GPU ATi X300 128 MB
HDD 80 GB (rozdeleny na tri partysny - zaloha, Windows, a vsechny ostatni data)

Předmět Autor Datum
Tak problem "vyresen" obnovenim ze systemove zalohy ze vcerejska - ovsem vyvstal novy problem, ted s…
Wolfest 12.10.2008 16:19
Wolfest
Bez záruky: Tady je návod na Vistu http://windowshelp.microsoft.com/Windows/cs-CZ/help /769495bf-035…
kmochna 12.10.2008 16:22
kmochna
Zřejmě se poškodil registr uživatele NTUSER.DAT umístěný v \\documents and setting\jméno uživatele n… poslední
MM_tank 12.10.2008 18:21
MM_tank

Tak problem "vyresen" obnovenim ze systemove zalohy ze vcerejska - ovsem vyvstal novy problem, ted se mi neustale snazi "nainstalovat" nejnovejsi Corel (dela to pri supusteni urcitych aplikaci, napr. Xfire nebo Opera) ... to snad uz nejak vyresim.

Zřejmě se poškodil registr uživatele NTUSER.DAT umístěný v \\documents and setting\jméno uživatele nebo se poškodili odkazy na program umístěné v \\documents and setting\jméno uživatele\plocha.

První bych spustil v příkazové řádce chkdsk /R třeba to po restartu opraví.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru